Tavoita 2 miljoonaa naista Annan, Kaksplussan ja Kotilieden avulla

Tavoitat nämä perheidensä päätöksentekijät uppoutuneena itseään kiinnostavien sisältöjen pariin. Erityisesti ruoanlaitto, terveys ja hyvinvointi, muoti ja kauneus, sisustaminen sekä matkailu innostavat tätä miljoonapäistä yleisöä.

Ota kolme, saat kaksi…miljoonaa

Oletko kiinnostunut löytämään 2 miljoonaa kiinnostavaa ja kiinnostunutta naista? Tarvitset tähän vain kolme digipalvelua. Annan, Kotilieden ja Kaksplussan digipalveluiden parista löydät yhteensä kaksi miljoonaa naista. Tavoitat nämä perheidensä päätöksentekijät itseään kiinnostavien sisältöjen parista. Erityisesti ruoanlaitto, terveys ja hyvinvointi, muoti ja kauneus, sisustaminen sekä matkailu innostavat tätä miljoonapäistä naisjoukkoa.

Verkkosivustot täynnä koukuttavaa sisältöä

Jokaisella kolmella digipalvelulla on oma tyylinsä, tarinansa – ja lukijakuntansa. Sivustojen kautta löytyy muun muassa kymmeniä suosittuja blogeja, joista seuratuimmilla on kuukausittain yli
100 000 lukijaa. Aktiiviset somekanavat ovat mukana lukijoiden arjessa ja suosituimmat sisällöt löytyvät viikottain myös uutiskirjeistä. Ja tämän päälle tulevat vielä samaisten brändien lehtien lukijat.

tavoita 2 miljoonaa naista

Anna on Suomen suurin naistenlehtibrändi

Anna-naiset haluavat viihtyä laadukkaiden henkilöjuttujen parissa ja saada lifestyle-osiosta elämyksiä, jotka herättävät tunteita ja aktivoivat toimimaan. Anna-naiset pitävät sisällöistä, joista on heille hyötyä. Annan verkkojuttujen imu onkin huikea: hakukone- ja someoptimoidut artikkelit keräävät parhaimmillaan satojatuhansia lukijoita ja kymmeniätuhansia reaktioita sosiaalisessa mediassa.

Kaksplus tarjoaa vertaistukea 24/7

Kaksplussan kohderyhmä kaipaa tietoa ja neuvoja mitä moninaisimpiin kysymyksiin, liittyvätpä ne sitten raskauteen, vauvan ja taaperon terveyteen ja sairauksien hoitoon, imetykseen tai äidin terveyteen ja hyvään oloon. Näihin kysymyksiin lukijamme löytävät vastauksia niin asiantuntijoiden kanssa tehdyistä artikkeleista kuin vertaistuesta: valtavan suosituista perheblogeista ja vilkkaalta keskustelupalstalta.

Nuoret naiset ovat löytäneet Kotiliesi.fin

Kotiliesi.fi tarjoaa monipuolisia sisältöjä ruoasta, sisustamisesta ja puutarhanhoidosta, käsitöistä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille suomalaisille.  Sivuston ydintä ovat laadukkaat, hakukone- ja someoptimoidut ruokaohjeet ja -artikkelit. Niiden lisäksi lukijoita vetävät myös trendikkääseen kotoiluilmiöön liittyvä sisältö ja terveysjutut. Sivusto tavoittaa erityisesti nuoret, kaupunkilaiset naiset.

 


Lähde: FIAM – ComScore MMX MP, syyskuu 2018, 6+/mobiili 15+