Poiminta kesäeduista: mobiilin rich media -toteutukset veloituksetta

Otavamedian kesäedut antavat mainostajalle syyn hymyyn. Kauttamme tavoitat asiakkaasi koko kesän ja hoidamme kampanjasi alusta loppuun.

Turvallinen mediaympäristö, laadukkaat sisällöt ja vaikuttavat mainosratkaisut ovat erinomaisia syitä tarttua Otavamedian upeisiin kesäetuihin! Halusimme nostaa kesäetujen joukosta muutaman vinkin, joihin kannattaa ehdottomasti tarttua, lue lisää alta. Kaikki kesäedut ovat voimassa 1.6.-30.8.2020.

Panosta mobiilimainontaan ja luoviin mainosratkaisuihin

Kesällä kuluttajan tavoittaa mobiilissa, oli hän sitten golfkentällä, laiturilla tai riippumatossa. Otavamedian mobiiliverkosto tavoittaa yli kolme miljoonaa eri kävijää kuukaudessa. Se on mahtava alusta brändille ja mahdollistaa uusia vaikutuskeinoja asiakkaalle. Rich media -ratkaisuilla on pääsääntöisesti paremmat huomioarvot kuin staattisilla mainosaineistoilla ja niiden parissa vietetään myös enemmän aikaa.

Kesäetuna saat nyt mobiilin rich media -toteutukset kaupan päälle veloituksetta!

Tavoita juuri oikeat henkilöt kontekstuaalisella mainonnalla

Kontekstuaalinen mainonta on tehokasta, koska se kohdentaa juuri tietynlaista asiasisältöä kuluttavaan yleisöön. Vaikkapa veneilysivustolla pelastusliivivertailua lukeva kuluttaja saattaa olla keskimääräistä kiinnostuneempi pelastusliivimainoksesta. Hyvin loogista! Kontekstuaalinen kohdentaminen toimii sekä display- että videomainonnassa, ohjelmallisesti ja suoraostettaessa. Se on evästeistä riippumatonta mainontaa, jonka avulla tavoitetaan kuluttaja reaaliaikaisesti.

Kesäetuna saat +30% kontekstuaalisen mainonnan lisänäyttöjä veloituksetta sivustokohtaisissa kampanjoissa!

Muista myös printin kesäedut!

Esimerkiksi printin kesäetuna:

  • Varaa yksi ilmoitus, saat -50%, kaksi ilmoitusta -55% ja kolme ilmoitusta tai enemmän -60%. Näistä hinnoista myönnetään lisäksi suora-asiakasalennus -12% tai mediatoimistoalennus -15%.

Pyydä meiltä tarjous

Tunnemme mediat, kanavat ja yleisöt, joten osaamme ehdottaa toimivia kampanjaratkaisuja. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tavoitteisiisi sopiva kokonaisuus!

Kesäkampanja alkaa tästä, ota yhteyttä!

Jukka Pulkkinen
Head of Digital Media Sales
+358 50 390 4851

Ota yhteyttä