Löytyykö brändisi jo Suomen parhaiden outdoor-lehtien sivuilta?

Suomalaiset viettävät jatkuvasti enemmän aikaa ulkoilmassa retkeillen, veneillen ja kalastaen. Esimerkiksi vuonna 2020 kansallispuistovierailut lisääntyivät yli 700 000:lla käynnillä verrattuna edelliseen vuoteen. Otavamedian outdoor-lehdet tarjoavat ulkoilevalle kansalle testattua ja totuudenmukaista tietoa aiheista, jotka heitä kiinnostavat. Mainostajalle lehdet tarjoavat harvinaisen sitoutuneita, kiinnostuneita ja ostovoimaisia silmäpareja.

Kiinnostus ulkoiluun sen monissa muodoissa on kasvanut Suomessa ennätykselliseen tahtiin viime vuosina. Trendin houkutellessa suomalaisia ulos liikkumaan yhä enenevissä määrin tarvitaan testattua, laadukasta ja kiinnostavaa tietoa ulkoilusta: varusteista ja vaatteista sekä metsästykseen, kalastukseen ja veneilyyn liittyvistä asioista.

Kaikista näistä tietoa tarjoavat Otavamedian outdoor-mediat Erä-, Metsästys ja Kalastus-, Kippari-, sekä Vene-lehti. Otavamedian erikoislehdet eivät oikopolkuja kaipaa tai etsi: kaikki lehdissä esitelty tieto on huolellisesti, ammattimaisesti ja intohimolla testattua – kuten lukijansa, myös lehtiä kirjoittava toimitus on todella sitoutunutta pitkine työurineen.

Tavoita puoli miljoonaa ostovoimaista lukijaa

Otavamedian outdoor-mediat tarjoavat mainostajalle herkullisen tilaisuuden: outdoor-teeman kaupalliset sisällöt tavoittavat jopa puoli miljoonaa luontoa ja laatua arvostavaa, ostovoimaista lukijaa. Outdoor-teeman lehtiä luetaan pitkään ja moneen kertaan. Luetun perusteella tehdään harkittuja, mediaan tukeutuvia ostopäätöksiä.

“Luonto ja retkeily ovat saaneet uusia ystäviä, joista iso osa toivottavasti jää harrastuksen pariin”, toteaa Erä-lehden vastaava tuottaja Marko Korhonen.

Korkealaatuisella kaupallisella sisällöllä tavoitat ulkoilusta kiinnostuneet suomalaiset juuri oikeanlaisessa ympäristössä: printti- ja verkkomedioissa, joita heimo lukee intohimo ja harrastuneisuus edellä. Outdoor-lehtien lukijat tietävät, miten ulkoilusta saa kaiken irti ja Otavamedian toimittajat tietävät, millaista tietoa lukijat kaipaavat.

Outdoor-paketti: Kolmen suora

Valitse kolme ilmoitusta seuraavista Outdoor-medioista:

  • Vene
  • Kippari
  • Metsästys ja Kalastus
  • Erä

Kolme 1/1 sivun ilmoitusta yhteensä vain 3 330€!

Tarjoushinta koskee 1.5.–31.7. aikana ilmestyviä edellä mainittuja medioita. Pakettihinnasta ei myönnetä muita alennuksia.

Vai sittenkin natiiviartikkeli?

Natiiviartikkelin tuotanto lähdemateriaalista asiakkaan toimittamilla kuvilla tai Otavamedian valitsemilla kuvapankkikuvilla avaimet käteen -periaatteella +800 €.

Haluatko tietää lisää?

Antti Tikkanen
Myyntipäällikkö
+358 45 842 7800

Ota yhteyttä