Suomen tärkeimpien venealan julkaisujen mainospaikat ovat nyt myynnissä!

Varmista oman brändisi näkyvyys Ostajan oppaassa ja tavoita jopa 400 000 bruttokontaktia! Perinteisten veneruutujen lisäksi mainostajalla on nyt entistäkin monipuolisemmat mahdollisuudet kertoa tuotteistaan ja palveluistaan.

Räätälöimme kampanjat eri mainosbudjeteille ja suunnittelemme avaimet käteen –toteutuksena juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Kokosimme alle mainosratkaisut veneilykauteen – uutuutena nyt liidigeneraattori, jonka avulla teet entistäkin tuloksellisempaa liiketoimintaa. Veneen ja Kipparin lisäksi löydät ostohaluiset venekuumeiset Suomen suurimmasta veneiden ja moottoreiden markkinapaikasta Nettiveneestä. Parhaat mainospaikat varataan pian, toimi nyt!

Advertoriaalit: Avaimet käteen -toteutus ja tilaa tehdä vaikutus

Ostajan opas on kattava veneilijän tietopaketti, jonka tehotuotteena oleva advertoriaali mahdollistaa imagollisen, näyttävän mainoksen ja veneilijää tehokkaasti puhuttelevan sisällön. Koska lukijat ovat veneistä ja varusteista äärimmäisen kiinnostuneita, myös samalla aukeamalla olevien tuotekohtaisten taktisten mainosten huomioarvo on taattu. Asiakas saa advertoriaalin Otavamedialta avaimet käteen -periaatteella. Toimitat meille vain kuvat, kaiken muun teemme tarvittaessa puolestasi. Kaikki advertoriaalit julkaistaan myös natiiviartikkeleina Venelehti.fissä. Lue, kuinka natiiviartikkeli Kipparissa ja Veneessä herätti lukijoiden kiinnostuksen ja sai kassakoneen laulamaan >>

Uutuus! Liidigeneraattorin avulla lisää myyntiä

Liidigeneraattorin avulla tehostat ilmoituksiasi ja helpotat myyntiäsi. Liidigeneraattori on sivustolle ja natiiviartikkeleihin upotettava kyselylomake, jonka avulla saat tietoa käyttäjistä ja nopeat täsmäkontaktit käyttöösi ostokiinnostuksen herättyä. Käyttäjätietoja kerätään helppokäyttöisen ”valitse mistä haluat lisätietoa” -kyselyn avulla.

Ilmoittamalla Ostajan oppaassa saat:

  • Kolme ilmoitusta yhden hinnalla: Kippari-lehdessä, Vene-lehdessä ja Tekniikan Maailman liitteessä
  • Laajaa verkkonäkyvyyttä ja ohjaus 12 kk TM Outdoor -sivustoilta
  • Lisää liidejä liidigeneraattorin avulla
  • Hinta: kokosivun advertoriaali 2 200 €, aukeaman advertoriaali 3 300 €.

Hinnat ovat todellisia nettohintoja, sisältäen myös mahdolliset mediatoimistopalkkiot ja suora-asiakasalennukset.

Kiinnostuitko advertoriaaleista? Laita viestiä Matsille viimeistään pe 18.12.2020, mats.stenvall@otava.fi tai soita 0400 443322. Saat lisätietoa ja voimme aloittaa materiaalien suunnittelun.

”Minut yllätti ainakin positiivisesti, kun ei ollutkaan pelkkiä kuvia vaan ihan hyödyllistä tietoa laajemmin kerrottuna tuotteista kuvien väleissä!”

”Opas on hyvä ”käsikirja” veneilijälle. Iso purjevene on monimutkainen laite ja aina silloin tällöin tarvitaan uusia osia tai uusia tarvikkeita. Ostajan oppaasta löytyy eri tarvikkeiden ja tarviketyyppien myyjien yhteystiedot, joiden avulla löytää tarvitsemansa. Säilytän opasta veneilykaudella veneessä. Ostajan opas antaa ideoita uusiin hankintoihin.”

”Sopii parhaiten aloittelevalle veneilijälle, varsinkin sellaiselle, jolla ei ole tukenaan asiantuntevaa kaveria.”

”Olen näitä lukenut jo pienestä pojasta alkaen ja kokemus on oikein yleissivistävä.”

Lähde: Veneen ja Kipparin Ostajan oppaan kysely, helmi-/maaliskuu 2020

Veneruudut: edullinen näkyvyys ja paljon kokoaan suurempi teho

Perinteisillä Veneruuduilla saat ilmoituksesi kolmeen julkaisuun ja Veneen ja Kipparin verkkosivuille edulliseen, 100 €:n yhteishintaan.

  • Kippari-lehti ilmestyy 4.2.2021
  • Vene-lehti ilmestyy 3.2.2021
  • Ostajan opas erillisliitteenä Tekniikan Maailman (ilm. 27.1.) välissä
  • Venelehti.fi-verkkonäkyvyys koko vuodeksi
  • Kipparilehti.fi-verkkonäkyvyys koko vuodeksi
  • Hinta vain 100 € / ruutu (+ alv)

Lähetäthän ruutuvarauksesi ja aineistosi viimeistään pe 18.12.2020 osoitteeseen veneruudut@otava.fi. Toimitat vain kuvan ja tekstin, hoidamme ilmoituksen taiton puolestasi! Tarkempia aineisto-ohjeita ja lisätietoja saat tarvittaessa Jorma Lindströmiltä, puh. 050 520 2105.

Vene: 71 000 lukijaa

Kippari: 63 000 lukijaa

Tekniikan Maailma: 261 000 lukijaa

Vene, Kippari ja Tekniikan Maailma bruttolukijat yhteensä 395 000

Lähde: KMT 2020 Kantar Oy