Mainostaja – vietä Unelmien joulu yhdessä Kotilieden kanssa

Viime vuonna Kotiliesi.fi:llä oli kaikkien aikojen joulu ja vakaasti noususuuntainen meno on jatkunut koko kuluneen vuoden – haluatko mukaan menestykseemme tänä jouluna?

Paras joulu ikinä. Näin voi luonnehtia Kotiliesi.fi:n joulua 2019. Laadukkaita ruoka-, koti- ja käsityösisältöjä tarjoava Kotiliesi.fi keräsi joulukuussa 2019 lähes 1,3 miljoonaa eri kävijää ja yli kolme miljoonaa sivunkatselua (FIAM-mittaus). Sivusto jätti kauas taakseen muut suomalaiset ruokaan ja kodin aihepiireihin keskittyvät verkkopalvelut.

Kesällä 2020 Kotiliesi.fi tavoitti lähes 2 miljoonaa eri kävijää kuukaudessa. Heinä- ja elokuussa Kotiliesi.fi:ssä vieraili reippaasti yli 2 miljoonaa kävijää. Sivulatausten keskiarvo oli touko-syyskuussa 2020 huikeat 4 800 000 kuukaudessa.

unelmien joulu Kotiliesi

Unelmien joulu 2020 on tulvillaan ideoita

Nyt 22.10.2020 jo toisen kerran avautuva Kotilieden Unelmien joulu antaa jälleen parhaat vinkit, ideat ja inspiraation jouluun.

Milloin kinkku otetaan sulamaan? Mitä kirjoitetaan joulukorttiin? Miten lohi graavataan?

Näihin ja moniin muihin jouluihmistä askarruttaviin kysymyksiin Unelmien joulu antaa vastauksen. Kotiliesi.fi tarjoaa laajan kirjon eri tilanteisiin sopivia neuvoja ja vinkkejä ja tietenkin herkullisia jouluruokia, myös erityisruokavalioita noudattaville. Mikä tärkeintä, maukkaat ruoat valmistuvat vikkelästi aloittelevaltakin kokkaajalta. Unelmien joulussa on roppakaupalla perinteisiä ja uusia ohjeita – juuri niitä, joita eniten etsitään ja joita rakastetaan.

Tule Kotilieden yhteistyökumppaniksi

Kotilieden verkkosivuille rakennettu Unelmien joulu teemaosio kerää yhteen joulusta kiinnostuneet kuluttajat.  Teemaosio tarjoaa mainostajalle erinomaisen väylän tavoittaa joulua ja jouluruokia suunnittelevia suomalaisia.

Ei enää hakuammuntaa joulumainoksissa. Näkymällä Unelmien joulu -teemaosiossa yhteistyökumppani tavoittaa kuluttajat, jotka ovat juuri sillä hetkellä joulu”moodissa”.

Vietä unelmien joulu Kotilieden kanssaota yhteyttä mediamyyntiimme ja pääset mukaan kohdentamaan viestisi juuri oikealle yleisölle juuri oikeaan aikaan!

Ota yhteyttä – kohdennetaan viestisi juuri oikealle yleisölle!

Virpi Åberg
Key Account Manager
+358 40 709 3137

Ota yhteyttä