10 mainostajaa kiinnostavaa faktaa Ampparit.comista

Ampparit-uutispalvelu ja sen mobiilisovellukset ovat monille kätevin ja nopein tapa lukea tuoreimmat uutisotsikot. Laaja yleisö on tehnyt Amppareista kiinnostavan kanavan myös mainostajille omien kohderyhmien tavoittamiseksi.

Ampparit-uutisportaali kokoaa ja listaa suomalaismedioiden uutisotsikot kattavaksi reaaliaikaiseksi uutiskatsaukseksi. Käyttäjäkohtaiset personointimahdollisuudet ja laaja yleisö ovat tehneet Amppareista kiinnostavan kanavan myös mainostajille omien kohderyhmien tavoittamiseksi.

Listasimme alle kymmenen mainostajaa kiinnostavaa faktaa Amppareista:

 1. Amppareissa vierailee viikoittain jopa 450 000 kävijää – Ampparit onkin yksi suosituimmista suomalaisista verkkosivuista. Amppareiden uutislistalla julkaistaan joka viikko pitkälti yli 25 000 uutisotsikkoa, joita kerätään noin 300 lähdemediasta.
 2. Käyttäjän on mahdollista personoida uutislistastaan juuri omannäköisensä. Ne lähteet ja kategoriat, jotka eivät kiinnosta, voi poistaa kokonaan pois uutisvirrasta. Kiinnostavista aiheista voi koota itselleen oman uutislistan. Lisäksi itselleen voi lisätä seurantaan myös sellaisia julkaisuja, joita Amppareista ei muuten löydy.
 3. Amppareiden keskimääräinen vierailuaika mobiililaitteella on yli 9 minuuttia! Etenkin Amppareiden Android-sovellus on erittäin suosittu, ja sillä on yli 100 000 latauskertaa.
 4. Amppareita käytetään usein. Keskimääräinen käyttäjä vierailee Amppareissa jopa noin kahdeksan kertaa viikossa.
 5. Ampparit on loistava kumppani mainostajalle: voit kohdentaa mainontaa laajalle yleisölle tai valita tarkan segmentin, jolle mainokset suunnataan.
 6. Ampparit tavoittaa etenkin 25–49 -vuotiaat miehet. Kävijät ovat erityisen kiinnostuneita tekniikasta, viihde-elektroniikasta ja elokuvista. Kiinnostuksen kohteiden listalta löytyvät myös esimerkiksi pukeutuminen ja ruoanlaitto.
 7. Amppareiden suosituimmat yksittäiset kategoriat ovat jääkiekko, talous, it, jalkapallo ja pelit.
 8. Erilaisten tapahtumien yhteydessä Ampparit on ahkerassa second screen -käytössä. Etenkin lätkämatsien erätauoilla kävijämäärät lähtevät huimaan nousuun, kun uutisnälkäiset kävijät klikkaavat itsensä Amppareihin – tähän väliin myös mainostajan kannattaa tähdätä! Reaaliaikaista mainosmateriaalia voidaan päivittää Amppareihin pelitilanteen mukaan, ja esimerkiksi erätauoilla nämä muuttuvat mainosviestit ovat kiinnittäneet kävijöiden huomion aivan uudella tavalla.
 9. Amppareiden mainosmuodoista huomioarvoltaan paras on uutistikkeri, joka näkyy uutislistojen alalaidassa ja houkuttelee klikkaamaan. Tikkeri näkyy läpi Ampparit-saitin.
 10. Ampparit on nyt uudistunut. Uudessa Ampparit.comissa erityisesti uutislistan personointi on entistä monipuolisempaa – ja lisää uudistuksia on tulossa! Muun muassa eri uutisaiheiden ja -ilmiöiden seuraaminen on aiempaa ketterämpää, ja listalle voi lisätä myös omia suosikkiaiheita.

Ampparit.com lyhyesti

 • Kattava reaaliaikainen uutispalvelu kotimaisista uutislähteistä
 • Sääennusteet yli 1 000 paikkakunnalle ympäri maailmaa
 • TV-ohjelmatiedot yli 50 kanavalle
 • Mobiilisovellukset iOS- ja Android-laitteille

Ampparit.com on osa Otava-konsernia.

Purivatko Amppareiden 10 faktaa? Ota yhteyttä, jutellaan lisää.

Aki Ronkainen
Myyntipäällikkö
050 313 3133

Ota yhteyttä

Tutustu Ampparien tavoittavuuteen ja kävijäprofiiliin

Lue lisää