Haluamme palvella sinua paremmin

Kokosimme yritysasiakkaidemme ostetun ja oman median palvelut yhteen paikkaan, jotta voisimme palvella teitä entistä kokonaisvaltaisemmin. Mediatiedot.otavamedia.fi ja oma.otavamedia.fi on nyt uusi yrityksille.otavamedia.fi.

Uusi perjantaina 13.10. lanseerattu Yrityksille-verkkopalvelu kokoaa Otavamedian yritysasiakkaille tarjoamat palvelut yhteen paikkaan. Samalla Mediatietopalvelu (mediatiedot.otavamedia.fi) ja Otavamedia OMAn verkkosivusto (oma.otavamedia.fi) suljetaan. Vanhoilta sivustoilta on uudelleenohjaus uudelle Yrityksille-sivustolle, joten löydät kyllä oikeaan paikkaan jatkossakin!

Yritysasiakkuuksien verkkosivu-uudistus on osa Otavamedian brändiuudistusta, jossa oman ja ostetun median palvelut on tuotu yhteen. Uskomme, että näin voimme parhaiten auttaa asiakkaitamme tunnistamaan oman ja ostetun median tulokselliset roolit muuttuvassa mediamarkkinassa.

Mistä löytyy mitäkin?

Uudessa verkkopalvelussamme pääset navigoimaan eri kokonaisuuksiin ylävalikon kautta:

  • Yleisöt-osioon olemme koonneet tietoa Otavamedian tavoittamista kohderyhmistä ja heidän kiinnostuksistaan. Yleisöt-valikosta löydät myös kaikki Otavamedian mediabrändit ja niiden mediatiedot.
  • Ostetun median ratkaisut -osiossa esittelemme nimensä mukaisesti Otavamedian tarjoamat vaihtoehdot mainostamiseen. Pääset käsiksi mediabrändien mediatietoihin myös tätä kautta.
  • Oman median ratkaisut -osiosta löydät kaikki Otavamedia OMAn tarjoamat palvelut oman median strategioista ja käyttöliittymäsuunnittelusta sisällöntuotantoon.
  • Caset-sivulle tuotamme jatkuvasti uusia esimerkkejä siitä, miten oman ja ostetun median ratkaisut tukevat asiakkaitamme liiketoiminnallisten tavoitteidensa toteuttamisessa. Toivottavasti inspiroidut näiden tarinoiden äärellä.
  • Ajankohtaista tarjoaa luettavaa ja opiskeltavaa lounastauolle tai hiljaisempaan hetkeen. Voit jatkossa tilata blogimme suoraan sähköpostiin.
  • Hinnat ja tekniset tiedot sisältää varsinaisen mainostajan tietopaketin (toisin sanoen ne tylsimmät mutta tärkeimmät taulukot!)
  • Ja mikä tärkeintä, me kaikki 130 yritysasiakkuuksien ihmistä olemme täällä sinua varten kaikissa tilanteissa ja kysymyksissä. Yhteystietomme löytyvät täältä.

Haluatko jättää palautetta käyttökokemuksesta?

Verkkopalvelun uudistaminen on aina prosessi, ei projekti. Siksi päätimme julkaista sivuston beta-version myös teille asiakkaillemme. Haluamme kerätä ja kuulla palautetta sivuston käyttökokemuksesta suoraan teiltä käyttäjiltä.

Jos siis huomaat, että jokin tieto on hukassa tai vaikeasti saatavilla, olethan ystävällinen ja informoit meitä asiasta osoitteeseen mediamarkkinointi@otavamedia.fi. Vain niin voimme rakentaa verkkopalvelun tukemaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme tarpeita.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä