Haluatko tavoittaa ruoasta ja kokkauksesta kiinnostuneet?

Ruoka, ruoanlaitto ja leivonta kiinnostavat lähes 1,9 miljoonaa aikuista suomalaista. Kiinnostus ohjaa kuluttajat medioiden pariin. Niiden äärellä viihdytäänkin pitkään ja mainoksella on aikaa tehdä vaikutus.

Elli Mäkilä

Kiinnostus ohjaa kuluttajat medioidemme pariin. Siksi niiden äärellä viihdytään pitkään ja mainoksella on aikaa tehdä vaikutus.

Ruoka, ruoanlaitto ja leivonta kiinnostavat lähes 1,9 miljoonaa aikuista suomalaista. Me Otavamediassa olemme tutkineet, millaisia suomalaisia tähän ryhmään kuuluu ja millaista heidän kulutuskäyttäytymisensä on. Kurkkaa millaiseen kohderyhmään sinä saisit tehtyä vaikutuksen!

Ideat verkosta – 900 000 kävijää!

Juhlapyhinä verkosta etsitään ruokaan ja herkutteluun liittyviä teemoja. Viime joulukuussa jopa 900 000 kävijää Kotiliesi.fi:ssä!

Joulunaikana verkosta haetaan eniten ruokaideoita, reseptejä sekä vinkkejä joululahjoihin ja askarteluun. Kinkun sulattaminen, kuorruttaminen ja paistaminen on aina yhtä mielenkiintoinen aihe, kuten myös parhaimmat reseptit joulupöytään ja uuden vuoden juhliin.

Kotiliesi.fi:ssä ja Anna.fi:ssä on yhteensä yli 10 000 reseptiä ja reseptien parissa vietetään aikaa keskimäärin 3:40 minuuttia. Reseptisponsoroinnissa tuotteet ovat näyttävästi esillä valittujen reseptien yhteydessä.

Bloggaajayhteistyöt –  innosta ja inspiroi kokkaamaan

Kotiliesi.fi:ssä toimii aktiivinen ruokablogiyhteisö kärkiniminään Vappu Pimiän Vappu keittiössä –blogi sekä Suomen suosituimpiin leivontablogeihin lukeutuva Suklaapossu. Blogeissa on koko ruokamaailma edustettuna: leivonta, juhlat, perheen ruoka, erityisruokavaliot, veget ja keventajät. Lisäksi ruokablogiverkosto uudistuu ja kehittyy jatkuvasti.

 

Kun haluat kuulla erilaisista blogiyhteistyömahdollisuuksista, blogihaasteista tai vaikka videokumppanuudesta, ole yhteydessä.

Kiinnostuitko blogiyhteistyömahdollisuuksista?

Lue lisää

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä