Uusia kohdennus­mahdollisuuksia videomainonnassa

Otavamedia tarjoaa mainostajilleen sekä laadukkaan mediaympäristön että lukuisia kohdennusmahdollisuuksia. Uutta on, että nyt myös videomainontaa voi kohdentaa käyttäjän kiinnostuksen mukaan tai vaikkapa sen mukaan, mitä automerkkiä hän Nettiautosta hakee.

Outstream tuo videomainonnalle lisäpeittoa ja näkyvyyden laatuartikkelin yhteydessä. Lisäksi video mahdollistaa käyttäjien tavoittamisen vaikuttavammilla mainosformaateilla kuin perinteinen display. Otavamedia on  panostanut videomainonnan tekniikkaan ja uuteen player-teknologiaan. Näin myös data- ja muiden kohdennuksien käyttäminen on mahdollista videomainonnassa.

Kun videomainoksen luova ratkaisu tehdään verkon ehdoilla, ja siihen yhdistetään  laadukas mediaympäristö sekä kohdennus kiinnostuksen mukaan, niin saamme varmasti outstream-mainonnalla parempia tuloksia aikaan”, toteaa Digital Development Manager Henriikka Mäkelä.

Videomainonnan uudistuksia

  1. Voit kohdentaa myös videomainontaasi kävijän kiinnostuksen mukaan

Otavamedian verkostossa voi nyt kohdentaa Vainu-verkkokohdennuksen (Frosmon) avulla myös videomainontaa. Videomainoksesi näkyy laadukkaassa media-ympäristössä ja kohdentuu käyttäjän kiinnostuksen mukaan. Evästeistä rakentuvat Vainu-korit muodostuvat niistä käyttäjistä, jotka ovat käyneet kyseiseen kiinnostusaiheeseen liittyvissä sisällöissä viikon aikana. Kohdennustieto on siis hyvin tuoretta ja ajantasaista.

  1. Haluatko videosi näkyviin vaikkapa vain Toyotaa hakeville Nettiauton käyttäjille?

Nettiautossa – Suomen suurimmassa autojen markkinapaikassa – tehdään valtava määrä hakuja automerkin mukaan. Jos haluat kohdentaa videomainoksesi vain Toyotan, Audin, BMW:n tai minkä vaan automerkin hakijoille, nyt se onnistuu. 

  1. Kelluva player tehostaa videon katselua loppuun asti

Outstream-videomainokset kulkevat tietokoneen näytöllä kävijän mukana, kun hän liikkuu sivulla alaspäin. Kävijän ohitettua videomainoksen se siirtyy käyttäjän mukana sivun oikeaan reunaan ja on näkyvissä sivun loppuun asti. Voit myös liittää mainokseen haluamasi klikattavan loppukuvan ja kehotteen, joka jää näkyviin, vaikka mainos olisi jo loppunut. Katso esimerkki.

  1. Otavamedian videomainospaikat ovat mukana useissa ohjelmallisen ostamisen palveluissa

Ohjelmallinen ostaminen kasvattaa suosiotaan koko ajan, ja Otavamedian mainosinventaarista iso osa myydäänkin ohjelmallisesti. Tutkimme ja kartoitamme parhaita ohjelmallisen ostamisen järjestelmiä myös videomainontaa varten. Tällä hetkellä videomainontaa voi ostaa ohjelmallisesti näiden palveluiden kautta: Adform, Pubmatic, Google Ad Exchange, Smartclip, Wonderus.

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää?

Henriikka Mäkelä
Digital Development Manager
040 159 3162

Ota yhteyttä