Nimityksiä Otavamedian Yritysasiakkuuksissa

Pasilan toimistomme käytävillä on voinut törmätä viime kuukausina useisiin uusiin kasvoihin. Keitä he ovat? Lue alta!

Sanna Grav on nimitetty Otavamedia OMAn uudeksi liikkuvan kuvan tuottajaksi 11.9. alkaen. Ohjaaja-tuottaja-käsikirjoittaja Gravilla on monipuolinen tausta ohjaajana, tuottajana sekä käsikirjoittajana sekä teatterin, liikkuvan kuvan tuotantojen kuin radionkin puolella.

Henriikka Mäkelä on toimii Otavamedian Mediamyyntiorganisaatiossa Digitaaliset ratkaisut -ryhmässä nimikkeellä Digital Development Manager, Ad Operations. Hän siirtyi Otavamedialle elokuussa Sanoma Media Finlandin palveluksesta.

Tomi Tanskanen on aloittanut elokuussa Head of Digitalina vastuualueenaan mediaperheiden digikehitys. Tomi on toiminut aikaisemmin mm. johtavana konsulttina Solitassa sekä kehityspäällikkönä ja projektijohtajana Posti Oy:llä, Valveella, Sanoma Digitalilla ja Talentumilla.

Riku Österlund​ toimii Head of Digitalina vastuualueenaan OMAn digitaalisen palvelutoiminnan kehitys. Riku siirtyi Otavamediaan elokuussa Fujitsu Finlandin service developer manager -tehtävästä. Sitä ennen hän on toiminut kehitystehtävissä mm. Aller Mediassa ja Enirossa sekä operaattoriliiketoiminnassa Telia Finlandissa ja DNAlla.

Miia Venermo toimii Otavamedia OMAssa digiprojektipäällikkönä. Miia on aikaisemmin toiminut Production Directorina jyväskyläläisen Into-Digital Oy:n Helsingin toimipisteessä.

Mari Matikainen on nimitetty Otavamedia OMAan web-analyytikoksi. Marin historia löytyy markkinointi- ja mainostoimisto Mirum Agencysta, jossa hän toimi 1,5 vuotta Digital Analystina.

Emilia Uuskoski on aloittanut myyntipäällikkönä Mediamyyntiorganisaatiossa. Emilia on aikaisemmin työskennellyt mediatoimistokonserni GroupM:ssä printin, digin ja tv:n mediasuunnittelijana ja Hartwallilla myyntiedustajana.

Timo Toiviainen on aloittanut Otavamedia OMAn tuottajana. Timo työskenteli vuosina 2003-2013 Otavamedia Asiakaslehtien kustantaman Moottori-lehden toimituspäällikkönä. Moottori-lehdestä Timo siirtyi Legenda Oy:n kustantamien ilmaisjakelulehtien pariin. Nyt Otavamediaan paluumuuton tekevän Timon erikoisalaa ovat muun muassa moottoriajoneuvot, liikenne ja rakennustekniikka.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä