Stella Kotipalvelut vieraana Otavamedian Facebook-livessä 11.12.2018

Stella Kotipalvelut Oy:n markkinointiviestinnän- ja kuluttajapalveluiden johtaja Aarne Töllinen tulee Otavamedialle Pasilaan keskustelemaan Stellan ja Otavamedia OMAn kumppanuudesta. Tervetuloa seuraamaan Facebook-livelähetystä 11.12. klo 9:30.

Jotkut kumppanit sopivat toisilleen. Näin voi, hyvällä syyllä, todeta Otavamedian ja Stella Kotipalveluiden kumppanuudesta. Vuoden 2018 keväällä alkanut taival on poikinut jo kaksi onnistunutta videosarjakokonaisuutta, sekä niiden tueksi tehtyjä radiomainoksia. Jatkoa on luvassa heti keväällä 2019 uuden videokonseptin myötä, joka tarjoaa jälleen uutta sisältöä Stellan asiakaskohderyhmille.

On tullut aika pureutua kumppanuuteen syvemmin.

Stella Kotipalvelut Oy:n markkinointiviestinnän- ja kuluttajapalveluiden johtaja Aarne Töllinen saapuu tiistaina 11.12. klo. 9:30 Maistraatinportille keskustelemaan Stellan ja Otavamedia OMAn kumppanuudesta. Tilaisuus kestää noin puoli tuntia ja se lähetetään livenä Otavamedian Facebook-sivujen kautta. Tervetuloa seuraamaan Facebook-livelähetystä.

Aarne Töllisellä on vankka kokemus yritysviestinnän parissa ja häneltä löytyy näkemystä myös siitä, mihin suuntaan uskoo oman median tekemisen kehittyvän. Keskustelussa pohditaan myös sitä, kuinka oma media yhdistetään onnistuneesti ostettuun mediaan ja kuinka parhaassa tapauksessa, siitä irrotetaan myös ansaittua mediaa. Aarne Töllisen kanssa keskustelee Otavamedia OMAn liikkuvan kuvan kaupallinen tuottaja Harri-Pekka Pietikäinen.

Lisätietoja:

Harri-Pekka Pietikäinen
Otavamedia OMA, liikkuvan kuvan kaupallinen tuottaja
harri-pekka.pietikainen@otava.fi
+358 45 132 3506