Suomen Kuvalehden Nousukausi-juhlanumero

Kymmenen laihan vuoden jälkeen Suomessa nyt on nousukausi. SK:n Nousukausi-teemanumerossa koko nousukausi on yksissä kansissa – yli sadan sivun ylellisyystuote ilmestyy 29.3.

Kymmenen laihan vuoden jälkeen Suomessa nyt on nousukausi. Usein käytetyn määritelmän mukaan on nousukausi, jos kahden peräkkäisen kvartaalin aikana talous kasvaa ja syksystä 2017 lähtien on siis eletty nousukautta.

Sen huomaa talousuutisista: vuoden 2017 alustavat talousluvut varmistuvat ja niitä korjataan koko ajan ylöspäin. Laskettiin ensin, että kasvu olisi kaksi prosenttia, eikun kolme, eikun se olikin neljä, ellei jopa enemmän. Pörssiyhtiöt maksavat osinkoja tänä keväänä ennätysmääriä ja työllisyys kasvaa.

Me Suomen Kuvalehdessä olemme erikoistuneet etsimään ongelmia ja paljastamaan niitä. Korruptiota, köyhyyttä, ympäristötuhoja, löperöä viranomaistoimintaa ja niin edelleen. Nousukausi on niin poikkeuksellinen juttu, että päätimme tehdä upean erikoisnumeron sen kunniaksi. Me näytämme palkitulla SK-lifestyle-tyylillä, missä kaikissa asioissa meillä Suomessa menee hyvin ja mistä kaikesta meidän on syytä olla ylpeitä.

Menestyksemme ulottuu Suomen rajojen ulkopuolelle. Uudenkaupungin autotehtaan tuotantolinjalta pukkaa ulos autoja koko Euroopan markkinoille, Pohjanmaalla tehdään maailman parasta giniä globaaleille markkinoille ja kirjallisuutemme helmiä käännetään maailman valtakielille.

Samaan aikaan myös moni arkinen asia on hienosti: nyt talvikaudella moni pääsee hiihtämään – ellei nyt ihan kotiovelta – niin muutaman kilometrin päässä odottaa latu. Ja jos hiihto ei kiinnosta, puhdas luonto on suomalainen valtti, joka muodossa tai toisessa antaa monelle voimaa. Näytämme kaiken tämän kuvallisesti upealla tavalla ja kerromme tarinat menestyksen takaa.

Ja totta kai muistelemme myös kaikkien aikojen nousukautta eli 1980-lukua: jupit, leipäkoneet, solariumit, kaapelikanavat. Silloin Suomi avautui ja se näkyi yleisenä vaurastumisena.

SK:n Nousukausi-teemanumero on yli 100-sivuinen liimasidottu ylellisyystuote, jonka lukija tallettaa edellisten huippuluettujen teemanumeroiden (SK 100 vuotta ja Suomi 100 vuotta) viereen hyllyynsä. SK:n Nousukausi-teemanumerossa koko nousukausi on yksissä kansissa.

Nousuterveisin

Ville Pernaa
Suomen Kuvalehden päätoimittaja

Siirry Suomen Kuvalehden mediakorttiin

Lue lisää