Kohta alkaa mökkeilykausi – Lähde mukaan uudistettuun Kesä mökillä -teemajulkaisuun

Otavamedia tuottaa keväällä mökkien omistajille suunnatun uudistetun Kesä mökillä -julkaisun. Liitteen avulla tavoitat mökkeilystä ja remontoinnista kiinnostuneet kuluttajat Suomen laadukkaimpien printtimedioiden yhteydessä.

Julkaisu kokoaa yksiin kansiin mökkeilijöitä kiinnostavaa sisältöä kaupallisten advertoriaalien muodossa. Tavoitat liitteen avulla mökillä viihtyviä suomalaisia juuri oikeanlaisessa ympäristössä Suomen laadukkaimpien printtimedioiden yhteydessä​.

Teemajulkaisu on lukijoille hyödyllinen tietopaketti, johon voi palata yhä uudestaan. Mainostajalle tämä tarkoittaa toistoa ja pitkäaikaista näkyvyyttä.

Kesä mökillä -teemajulkaisu tavoittaa jopa 650 000 bruttolukijaa​

Mökin omistajia aidosti kiinnostavaa sisältöä

Liite tarjoaa mökkeilystä kiinnostuneille suomalaisille aidosti hyödyllistä ja mielenkiintoista sisältöä. Aiheina esimerkiksi:

  • mökkiaskareet
  • pihan ja puutarhan hoito
  • ruoanlaitto, kesäkeittiö
  • veneily
  • remontointi
  • saunominen
  • mökin sisustus sekä
  • mökin turvallisuus

Viime kesänä toteutettu erikoisjulkaisu sai huiman vastaanoton ja Otavamedian paneelitutkimuksessa yli puolet liitettä lukeneista piti Kesä mökillä –julkaisua kiinnostavana. Yli puolet vastanneista myös koki saaneensa siitä ideoita ja inspiraatiota.

Erikoisjulkaisun tuottaja Thomas Reenpää luottaa liitteen suosioon tänäkin vuonna.

”Kotimaan mökkeilyboomi jatkuu kesällä 2022, joten uskon Kesä mökillä -julkaisun tuovan jälleen kaivattuja ideoita ja inspiraatiota suomalaisille. Mökkeilykausi venyy myös kevääseen ja syksyyn, mikä lisää kuluttajien tiedonjanoa mm. mökkien varusteluun liittyen.”

Vuonna 2021 toteutettu Kesä mökillä –liite koettiin tietoa antavaksi ja lehteen sopivaksi. Lisäksi se oli selkeä, kiinnostava ja hyvännäköinen (Lähde Otavamedian Annan, Suomen Kuvalehden ja Tekniikan Maailman paneelitutkimus 28.5.-10.6.2021).

Kasvata silmäpareja verkkonäkyvyydellä

Advertoriaali voidaan julkaista Kesä mökillä -erikoisjulkaisun lisäksi kohderyhmälle optimoidussa verkkomediassa. Verkkoartikkeliin ohjataan liikennettä Otavamedian verkostosta 200 000 Cross Screen -näytöllä.

Valitse näistä yksi media:

  • kotiliesi.fi
  • tekniikanmaailma.fi

Aikataulu

Viimeinen varauspäiväKesä Mökillä -liitteen julkaisupäivätVerkkoartikkelin julkaisupäivä
12.4.2022TM Rakennusmaailma 19.5.202226.5.2022
Tekniikan Maailma-lehti 26.5.2022
Deko-lehti 2.6.2022
Kotiliesi-lehti 3.6.2022

Hinnat

2/1 advertoriaali

Netto 3 900 € + alv.

1/1 advertoriaali

Netto 2 900 € + alv.

Lisänäkyvyys valitsemassasi verkkomediassa
200 000 näyttöä

Netto 1 000 € + alv.

Varmista näkyvyytesi liitteessä nyt!

Thomas Reenpää
Kaupallinen tuottaja
+358 44 569 4833

Ota yhteyttä