Kotiliesi.fi:n Ihana puutarha – miljoonan multasormen tietopankki!

Kotiliesi.fi:n Ihana puutarha -osio kokoaa miljoona kotipuutarhuria yhteen – varaa oma mainospaikkasi laatusisältöjen parissa nyt!

Portti on jo auki! Tule mukaan Ihana puutarha -sivuille, jolle on luvassa miljoonayleisö sesongin aikana. Varmista näkyvyytesi puutarhaihmisten suosikkisisällöissä!

Puutarhoja hoidetaan Suomen joka kolkassa ja kaikissa ikäryhmissä, ja Kotiliesi.fi:n Ihana puutarha vastaa haaveisiin. Vuosi sitten Kotilieden Ihana puutarha keräsi sesongin (maalis-lokakuu) aikana miljoona kävijää ja kaksi miljoonaa sivunlatausta, ja samaa tulosta – ellei parempaa – on lupa odottaa tänäkin vuonna.

Sivusto kokoaa suomalaiset multasormet ja viherpeukalot yhteen. Unelmien puutarha kasvaa jatkuvasti ja päivittyy ajankohtaisten teemojen mukaan.

Ruukut

Ideoita, inspiraatiota ja asiantuntijoita

Miten nurmikko pysyy tuuheana? Mikä on toimivin lannoitus? Miten saat parhaan sadon? Mitkä ovat sesongin puutarha- ja pihatrendit? Vastauksia näihin ja satoihin muihin puutarhakysymyksiin löydät Kotiliesi.fi:n Ihana puutarha -sivuilta.

Kotiliesi.fi:n Ihana puutarha tarjoaa raikkaita ja ajankohtaisia hyötyjuttuja täynnä tutkittua tietoa. Rehevä kuvamaailma pysäyttää kävijän unelmoimaan. Sisällöistä vastaa toimituksen ohella muun muassa Puutarhaunelmia-tv-sarjasta tuttu puutarhatoimittaja Paula Ritanen-Närhi.

Puutarha

Näin tavoitat viherpeukalot

Jos haluat puhutella puutarhaihmisiä, Kotiliesi.fi:n Ihana puutarha on laadukas ja bränditurvallinen ympäristö viestillesi. Varmista näkyvyytesi myös Kotilieden printtilehdessä 8/2021, jonka teemana on puutarha! Teemanumeron varauspäivä on 18.3. ja ilmestymispäivä on 15.4., joten juuri nyt on oikea hetki miettiä omaa näkyvyyttä.

Otavamedian monipuoliset mainosratkaisut tarjoavat asiakkaillemme paljon eri mahdollisuuksia näkyä näissä suosituissa sisällöissä ja aiheista kiinnostuneille yleisöille. Pyydä tarjous, niin rakennamme teille sopivan (ja helppohoitoisen) mainoskokonaisuuden!

Laitetaan viestisi kukoistamaan, ota yhteyttä!

Virpi Åberg
Key Account Manager
+358 40 709 3137

Ota yhteyttä