Ampparit logo

Suomen klikatuimmat jutut yhdessä palvelussa

Ampparit.com on ilmainen uutispalvelu, joka kokoaa yhteen laajan uutisvirran noin 300 kotimaisesta lähteestä. Ampparit tarjoaa mainostajalle kiinnostuneen ja arjen hankintoja suunnittelevan ja tekevän kohderyhmän. Ampparit tavoittaa yli 700 000 kävijää kuukaudessa! Palveluun tulee viikossa yli 25 000 uutista, ja otsikoita klikataan yli miljoona kertaa päivässä.

Käyttäjät ovat erityisen kiinnostuneita urheilusta: jääkiekko- ja formulauutiset ovat jatkuvasti palvelun suosituinta sisältöä. Myös yhteiskunnalliset otsikot ja talouden aiheet löytävät Amppareissa yleisönsä. Ja melkein kaikki vilkaisevat aina silloin tällöin myös viihdettä.

Mainostajalle on tarjolla hyvin toimivan displayn lisäksi natiiviratkaisuna uutistikkeri, joka on tehokas kävijänohjaaja. Ampparit tarjoaa hyvän huomioarvon myös visuaalisesti houkuttavalle mainonnalle, sillä palvelu listaa uutisotsikot tiiviisti ilman kuvia. Brandimainostajalle tehokas tapa vaikuttaa on teemaan sopivan osion haltuunotto. Havaitsemme käyttäjien kiinnostusalueet välittömästi uutisaiheiden perusteella, joiden pohjalta voimme kohdentaa mainontaa tehokkaasti.

Tavoittavuus

Ampparit.com

  • KÄVIJÄMÄÄRÄ KAIKKI / KK 737 000
  • KÄVIJÄMÄÄRÄ KAIKKI / vk 255 000
  • käynnin kesto (min) 16,4
  • sivun katselut / käynti (ka) 2,5

Lähde: Google Analytics vk 39 ja syyskuu 2020.

Profiili

Sivuston kävijäprofiili

Lähde: Google Analytics syyskuu 2020.

Kiinnostuksen kohteet

Ampparit.com:in kävijät ovat erityisen kiinnostuneita seuraavista aiheista
Luvut indeksejä. Suomalaisten kiinnostus aiheeseen keskimäärin = 100

Lähde: FIAM – ComScore MMX, Joulukuu 2019, 6+/mobiili 15+.

Nettix-markkinapaikat

Oletko kiinnostunut ilmoittamaan markkinapaikoilla? Tutustu ja lue lisää.