Ampparit logo

Suomen klikatuimmat jutut yhdessä palvelussa

Ampparit.com on ilmainen uutispalvelu, joka kokoaa yhteen laajan uutisvirran noin 300 kotimaisesta lähteestä. Ampparit tarjoaa mainostajalle kiinnostuneen ja arjen hankintoja suunnittelevan ja tekevän kohderyhmän. Ampparit tavoittaa yli 700 000 kävijää kuukaudessa! Palveluun tulee viikossa yli 25 000 uutista, ja otsikoita klikataan yli miljoona kertaa päivässä.

Käyttäjät ovat erityisen kiinnostuneita urheilusta: jääkiekko- ja formulauutiset ovat jatkuvasti palvelun suosituinta sisältöä. Myös yhteiskunnalliset otsikot ja talouden aiheet löytävät Amppareissa yleisönsä. Ja melkein kaikki vilkaisevat aina silloin tällöin myös viihdettä.

Mainostajalle on tarjolla hyvin toimivan displayn lisäksi natiiviratkaisuna uutistikkeri, joka on tehokas kävijänohjaaja. Ampparit tarjoaa hyvän huomioarvon myös visuaalisesti houkuttavalle mainonnalle, sillä palvelu listaa uutisotsikot tiiviisti ilman kuvia. Brandimainostajalle tehokas tapa vaikuttaa on teemaan sopivan osion haltuunotto. Havaitsemme käyttäjien kiinnostusalueet välittömästi uutisaiheiden perusteella, joiden pohjalta voimme kohdentaa mainontaa tehokkaasti.