Liikkuvan kuvan ammattilaiset hoi!

Etsimme rohkeita ja haasteita kaihtamattomia ammattilaisia, jotka tuovat tarvittavaa myyntivoimaa tuotantotiimimme. Oletko ketteräliikkeinen? Liity jengiimme!

Perinteinen asiakasviestintä monipuolistuu ja paitsi ilmaisun myös kanavien kirjo laajenee. Otavamedia OMAn tekijöiden käsistä syntyvät niin tapahtumataltioinnit ja webcastit kuin juonelliset tarinat ja videosarjat, Facebook Livet tai vaikkapa web-konfrenssit.

Pue sanoiksi villeimmätkin audiovisuaaliset ideasi, vainua trendit ja asiakkaamme odotukset, jotka voimme yhdessä ylittää. Tule mukaan luomaan yhä uusia menestystarinoita. Otamme avoimin mielin vastaan näkemyksiä myös kokonaan uudenlaisista tekemisen keinoista ja siitä, mihin suuntaan voisimme joukkueena kasvaa ja kehittyä.

Kaipaamme ketteräliikkeisen remmimme jatkoksi rohkeita, haasteita kaihtamattomia liikkuvan kuvan ammattilaisia. Juuri nyt etsimme ennen muuta myyntivoimaa osaksi tuotantotiimiämme, mutta vaikka myynnillinen rooli ei olisikaan juuri se sinun vahvuutesi, ota rohkeasti yhteyttä ja tule piipahtamaan. Kaikki hyvät tyypit lasketaan!

Tässä vielä muutama esimerkki tuoreimmista tuotannoistamme, klikkaa:

Popit Sense, suomalainen huippuinnovaatio

Mauri Kunnas: Näin syntyi Koiramäen Suomen historia

Furuno: Jäätutkan markkinointivideo

Lamminrahka, uusi vireä asuin- ja työpaikka-alue

Procom 70 vuotta

Vappu Pimiä keittiössä –ruokavideot

 

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, ota rohkeasti yhteyttä:

Riku Österlund, Head of Digital

Riku.Osterlund@otava.fi  +358 50 389 2949

 

Sanna Grav, Tuottaja, liikkuva kuva

Sanna.Grav@otava.fi +358 44 548 7546

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Uusimmat sisältömme