Ostajan Opas 2020

Ennätyssuuri jakelu tavoittaa veneilijät, mökkeilijät ja vapaa-ajan viettäjät jo tammikuussa.

Vene– ja Kippari-lehtien perinteinen Veneruutu-suurnumero uudistui 2018. Ostajan Oppaaseen tuotiin uutuutena aukeaman tai sivun advertoriaali, joka mahdollistaa imagollisen, huomiota herättävän brändimainoksen ja tarjoaa hyötytietoa, jota veneilijä janoaa. Oppaan jakelua kasvatettiin myös erillisliitejakelulla rannikkoseudulla asuville Tekniikan Maailman tilaajille.

Uudistus otettiin erittäin hyvin vastaan sekä ilmoittajien että lukijoiden keskuudessa.
Lukijatutkimuksessa

  • 82 % vastaajista koki Ostajan Oppaan kiinnostavana
  • 62 % vastaajista piti opasta hyvin tai melko tärkeänä osana lehteä.

Ilmoittajien lukumäärä on kasvanut tasaisesti. Vuonna 2019 mukana oli 17 venemerkkiä ja -valmistajaa sekä 24 veneilyyn ja mökkeilyyn liittyvää brändiä. Lisäksi perinteisiä veneruutuja julkaistiin lähes 200. Varmista oman brändisi näkyvyys ilmoittajien joukossa!

Kaikki Tekniikan Maailman lukijat saavat Ostajan Oppaan 2020

Ennätysjakelu 2020

Ostajan Opas 2020 julkaistaan kääntölehtenä helmikuun Vene- ja Kippari-lehdessä. Lisäksi opas toimitetaan kaikille Tekniikan Maailman tilaajille kelmutettuna liitteenä tammikuun lopulla. Painetun Ostajan Oppaan tavoittama kokonaislukijamäärä on nyt 203 000. Printin lisäksi advertoriaalit julkaistaan sekä näköislehtenä, että yksittäisinä natiiviartikkeleina Venelehti.fi-verkkopalvelussa.

Ostajan Oppaan 2020 kokonaislukijamäärä on jo 203 000

Lähde: KMT AL + Total 2018, Kantar Oy

Kustannustehokkaasti avaimet käteen

Ilmoittaja saa käytännössä kolme aukeamaa: yhden Kippari-lehdessä, yhden Vene-lehdessä ja yhden Tekniikan Maailmassa. Kokosivun advertoriaalin hinta on nettona 2 200€ ja aukeaman 3 300€. Meren pohjaan vajonneet hinnat sisältävät kaiken tuotannon, paitsi kuvat. Hinnat ovat todellisia nettohintoja, sisältäen myös mahdolliset mediatoimistopalkkiot ja suora-asiakasalennukset. Varaa ilmoituspaikkasi 13.12.2019 mennessä.

Kysy lisää ja varaa nyt!

Fredrik Ström
Myyntipäällikkö
040 5752 535
fredrik.strom@otava.fi

Ota yhteyttä