Verkkosivujen suunnittelu

Kaikella digitaalisella sisällöllä on oltava koti. Me rakennamme juuri sinulle sopivan.

Haluat sitten saavuttaa ajatusjohtajuuden alallasi tai unelmoit ykköspaikasta Googlen hakukonelistauksessa, verkkosivujesi julkaisujärjestelmä, käyttöliittymä ja sisällöt muodostavat kokonaisuuden, joka määrittelee, kenet käyttäjä löytää ja ketä se kuuntelee.

Kuluttajat ja päättäjät hakevat tietoa verkosta. Yritysten täytyy vastata tähän tarpeeseen ja olla saavutettavissa silloin, kun se asiakkaille sopii. Se, joka onnistuu tarjoamaan oikealla hetkellä parhaan ratkaisun, tulee myös nähdyksi ja kuulluksi.

Ratkaistaan yhdessä, mitkä keinot tukevat parhaiten tavoitteitasi: rakennammeko verkkosivuston vai mobiilisovelluksen, vai pääsisimmekö sittenkin parhaaseen tulokseen sosiaalisen median tai virtuaalitodellisuutta hyödyntävän ratkaisun keinoin? Tilanteestasi ja tarpeistasi riippuen teemme kaiken itse tai yhdistämme voimamme laadukkaan alihankkijaverkostomme kanssa. Toimitamme palvelun joko avaimet käteen -periaatteella tai otamme vastuun meille uskotusta tontista.

Millainen on hyvä verkkosivusto?

Verkkosivun tulee olla ympäristö, jonka hallinta on sujuvaa ja siinä on oikeat toiminnallisuudet. Usein verkkosivu on potentiaalisen asiakkaan ensimmäinen tai viimeinen kohtaamispiste. Rakennamme asiakkaidemme kanssa yhdessä liiketoiminnan tavoitteita tukevat verkkosivut, joista on ilo ostaa tuotetta, nauttia palveluista tai kuluttaa sisältöä.

Meille verkkosivut eivät ole projekti, joka päättyy julkaisuun. Datasta johdettujen johtopäätösten pohjalta pyrimme jatkuvasti parantamaan palvelun käyttökokemusta ja tuottamaan ymmärrystä asiakkaistasi ja heidän tarpeistaan. Ketterien toimintamallien sekä innokkaan ja vastuuntuntoisen digitiimimme kanssa saavutat kumppanuuden, joka takaa että sinulla on aina sivusto, josta voit olla ylpeä.

Mietitään yhdessä, millaiset digitaaliset ratkaisut tukevat parhaiten tavoitteitasi.

Riku Österlund
Head of Digital
050 389 2949

Ota yhteyttä

Mitä on käyttöliittymäsuunnittelu?

Lue lisää