Webcast

Webcast on kustannustehokas ratkaisu vaikkapa tuotelanseerauksiin, osavuosikatsaukseen, paneelikeskusteluihin tai kun haluat laajentaa tapahtumasi verkkoon.

Webcast-tuotannot

Striimaus, Youtube live, audiocast, virtuaalitapahtuma, podcast, webinaari, Facebook live, web conference…Tätä kaikkea ovat Otavamedia OMAn webcast-palvelut.

Toteutamme webcast-tuotannot asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella tarpeiden mukaan räätälöidyllä toteutuksella. Huolehdimme kaikesta lähetykseen liittyvästä tekniikasta ja järjestelyistä.

Mikä on Webcast?

Webcast mahdollistaa tilaisuuteen osallistumisen ajasta ja paikasta riippumatta, joko suoraa lähetystä seuraten tai katsomalla tallenteen myöhemmin. Webcastin avulla voit myös kustannustehokkaasti laajentaa tapahtumasi verkkoon, jos esimerkiksi tila tai kustannukset eivät salli kaikkien halukkaiden kutsumista paikan päälle. Lähetykseen osallistuminen on helppoa ja vaivatonta päätelaitteesta riippumatta – osallistujan tarvitsee vain avata linkki verkkoselaimessa. Kaikki paikan päällä esiteltävät materiaalit näkyvät myös Webcast-lähetyksen seuraajalle, ja lähetyksiin on mahdollista tuoda mukaan interaktiivisuutta.

Mihin tarkoituksiin Webcast sopii?

Webcast on hyvä tapa tiedottaa ja tavoittaa ihmiset eri kanavissa. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi tuotelanseeraukseen, osavuosikatsaukseen, paneelikeskusteluun tai erilaisiin sosiaalisen median toteutuksiin. Lähetyksen voi upottaa esimerkiksi yrityksen verkkosivuille tai intranetiin, tai tarvittaessa toteutamme tapahtumalle omat kampanjasivut.

Ota yhteyttä niin mietitään, millainen webcast-tuotanto sopii teidän tarpeisiinne.

Riku Österlund
Head of Digital
050 389 2949

Ota yhteyttä