Ampparit.com

Suomen klikatuimmat jutut yhdessä palvelussa.

Ampparit.com on ilmainen uutispalvelu, joka kokoaa yhteen laajan uutisvirran yli 300 kotimaisesta lähteestä. Uutisten lisäksi Ampparit sisältää sääennusteet yli 1000 paikkakunnalle ympäri maailmaa sekä TV-ohjelmatiedot yli 50 kanavalle. Palvelu toimii kaikilla päätelaitteilla sekä Android- ja iPhone-sovelluksina.

Amppareilla on yli 400 000 käyttäjää viikoittain. Heistä 70 % on miehiä ja 30 % naisia. Palveluun tulee viikossa yli 25 000 uutista, ja otsikoita klikataan yli miljoona kertaa päivässä.

Käyttäjät ovat erityisen kiinnostuneita urheilusta: jääkiekko- ja formulauutiset ovat jatkuvasti palvelun suosituinta sisältöä. Myös yhteiskunnalliset otsikot ja talouden aiheet löytävät Amppareissa yleisönsä. Ja melkein kaikki vilkaisevat aina silloin tällöin myös viihdettä. Ja tiesitkö, että keskimääräinen vierailuaika Amppareissa mobiililla on yli 9 minuuttia? Tai että Amppareissa vieraillaan keskimäärin jopa kahdeksan kertaa viikossa? Kokosimme yhteen nämä ja kahdeksan muuta mainostajaa kiinnostavaa faktaa.

Mainostajalle tarjolla on vakiomainospaikkojen lisäksi tehokkaasti klikkejä tuova uutistikkeri, joka on kaikilla laitteilla toimiva, ruudun alareunaan sijoittuva tekstimainospalkki. Mediaympäristönä Ampparit tarjoaa hyvän huomioarvon myös visuaalisesti houkuttavalle mainonnalle, sillä palvelu listaa uutisotsikot tiiviisti ilman kuvia.

 

 

Voisinko olla avuksi?

Jukka Pulkkinen
Head of Digital Media Sales
050 390 4851

Ota yhteyttä

Haluatko tutustua Ampparien käyttäjiin tarkemmin? Runsaasti kiinnostavaa lisätietoa saat Data Studiosta.

Tilaa oikeudet tästä.