Blogiesittelyt

Vaikuttajamarkkinoinin suosio kasvaa koko ajan, sillä bloggaajien suosituksilla on iso merkitys lukijakunnan käyttäymiseen. Tutustu Otavamedian bloggaajiin – millainen blogiyhteistyö olisi sinun brändillesi hyvä vaikuttajamarkkinoinnin tapa?

Mutsis on

Palkittu ja arvostettu perheblogi

Mutsis on -blogi on Suomen suurimpia ja pitkäikäisimpiä perheblogeja. Blogi on palkittu useilla arvostetuilla palkoinnoilla: mm. Paras perheblogi vuonna 2015. Blogia kirjoittaa 26-vuotias kahden lapsi äiti Emilia. Blogi on aito, elämänmakuinen katsaus Emilian perheen arkeen ja arvoihin. Emilialla on vankka kokemus kaupallisista yhteistöistä ja hän on ammattitaitoinen valokuvaaja.

Suklaapossu

Suomen suurin leivontablogi!

Suklaapossun keittiössä häärää kolmen lapsen äiti, joka leipoo intohimolla herkkuja sekä arkeen että juhlaan. Leivonnaisten nopeus ja helppous on valttia, mausta tinkimättä. Tervetuloa tutustumaan Suklaapossun omaan reseptipankkiin!

Havaintoja parisuhteessa

Havaintoja parisuhteessa

Supersuositun rakkausbloggaajan Sami Minkkisen aito ja elämän makuinen parisuhdeblogi.
Tunnettu mediapersoona Sami Minkkinen avaa blogissaan esiripun omaan elämäänsä ja antaa yleisölleen sitä kuuluisaa miesnäkökulmaa parisuhteesta ja rakkaudesta.

Xenia’s Day

Iloinen ja pirteä Xenia avaa blogissaan oven elämäänsä

Xenia’s Day -blogissa sisustetaan omakotitaloa Porvoossa, pohditaan perhearkea yrittäjän näkökulmasta sekä jaetaan vinkkejä kauneuteen ja pukeutumiseen. Xenialla on 4/14 syntynyt tyttö ja 6/17 syntynyt poika.

Äiti ja melukylän lapset

Kurkistus suurperheen arkeen

Blogia kirjoittaa kuuden lapsen äiti Terhi Nyykooli, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu!
Vaipparallia ja vertaistukea pilke silmäkulmassa. Terhillä on kuusi lasta: tytöt 2005, 2009, 2013,2018 sekä pojat 2010 ja 2015.

Yli pyykkivuorten

Toimittajaäidin blogi ruuhkavuosien keskeltä

Havaintoja perhe-elämästä, äitiydestä, naiseudesta, sisustamisesta ja lapsen keliakiasta. Vertaistukea uhmaikään, kouluikään, murrosikään ja ruuhkavuosiin. Hannalla on kolme lasta: Aava, s. 2011, Henrik, s. 2006, Matilda, s. 2003.

Operaatio Äiti

Lifestyle-blogi lapsiperheen silmin

Operaatio äiti-blogia kirjoittaa Helsingin Lauttasaaressa perheinen asuva Anette Aho. Blogissa käsitellään asumista, lastenvaatteita, uusperheen arkea ja hämmästellään elämää monelta kantilta. Anetella on kolme lasta: 10/12 syntynyt poika, 11/15 syntynyt tyttö ja 1/18 syntynyt tyttö.

Munakoisoni ja minä

Rohkea kannanottaja

Munakoisoni ja minä on Jasmin Kaukon blogi perhe-elämästä, äitiydestä ja terveellisistä elämäntavoista. Jasminille tärkeitä aiheita ovat muun muassa vegaaninen ruoka, ekologisuus ja kestävä kehitys. Jasmin panostaa paljon bloginsa visuaaliseen ilmeeseen ja ottaa todella laadukkaita valokuvia.

Maria Nordin – kotitalouskriisi

Rohkeasti erilainen

Blogin takana on julkisuudestakin tuttu Maria Nordin.
Marialle on tärkeää ekologisuus, eettisyys ja ravitseva, puhdas ravinto sekä luonnonkosmetiikka. Maria on ammatiltaan sisäilmaan perehtynyt arkkitehti. Marialla on kolme lasta poika s. 08/09 ja tytöt s. 09/11 sekä s. 8/18.

Kun äiti kelaa

Perhe-elämää pyörätuolista käsin

Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Kun äiti kelaa- blogi on hieman erilainen, elämänmakuinen ja kaunistelematon perheblogi harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Selinalla on kaksi lasta: ”A” s. 2012 ja ”L” s. 2017.

Eveliina Matilda

Lifestyleblogi perhe-elämästä 100-vuotiaassa puutalossa

Eveliina Matilda on blogi lapsiperheen elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Eveliina on 11/13 syntyneen Adeliinan ja 4/15 syntyneen Alexanderin äiti.

Desire Nyman

Elämää uusioperheessä

Desire on innokas sisustaja ja koiran omistaja. Blogissaan Desire kirjoittaa arjen hyvistä hetkistä ja haasteista sekä seurustelusta perhe-elämän kiireiden keskellä. Desirellä on 1/17 syntynyt tyttö, Isabelle.

Too big to be me

Hyvää oloa ja elämästä nauttimista

Blogia kirjoittaa 35-vuotias kolmen lapsen äiti, Anna. Bloggaamisen lisäksi hän työskentelee sosiaalisen median parissa sekä opiskelee yliopistossa elintarviketieteiden maisteriksi. Anna rakastaa kotona olemista ja ihan tavallista arkea perheen kanssa. Vaikeuksista huolimatta elämä on parasta juuri nyt!

Jenni Ukkonen

Muotia ja lifestylea kosmopoliitin silmin

Lontoossa, Münchenissa ja Dubaissa asunut Jenni kuuluu Suomen pitkäaikaisimpiin muoti- ja lifestylebloggaajiin. Jenni asuu nyt Ras Al Kaimahissa. Online-markkinoinnin parissa työskentelevä Jenni kirjoittaa ulkomailla asumisen ja matkavinkkien lisäksi tyylistä, kauneudesta ja hyvinvoinnista.

Hurmaavan valkeaa

DIY- sisustusta ja matkailua

Hurmaavan valkeaa on sympaattinen sisustusblogi, josta löytyy sisustusinspiraatiota, remppaprojekteja, sisustusvinkkejä ja diy-ideoita. Blogia pitävä Hanna kirjoittaa mielellään myös matkavinkkejä.

Cirkus

Skandinaavista muotoilua ja second hand aarteita

Cirkus-blogissa inspiroidutaan skandinaavisesta muotoilusta, iloitaan second hand -löydöistä ja innostutaan DIY-projekteista. Kameran takana häärää sisustustoimittaja Joanna Ekberg.

Endofriinikoukussa

Liikunnan iloa ja inspiraatiota

Endorfiinikoukussa-blogin taustalla on liikuntaa rakastava journalismin opiskelija Elina. Blogissa innostutaan ja fiilistellään liikuntaa hyvän olon ja hyvinvoinnin ehdoilla. Luonto ja arjen pienet ilot ovat tärkeä osa Elinan elämää ja ne näkyvät myös blogissa. Elinan perheeseen kuuluu kolme kouluikäistä tytärtä.

Mukana maku

Rakkaudesta ruokaan ja kokkaamiseen

Dick Lindertz on yrittäjä ja ruoka-aiheisten tapahtumien järjestäjä Kirkkonummelta. Dickin ruokaharrastus alkoi teininä jonka jälkeen hän on kehittänyt sitä intohimoisesti opiskelemalla ja tutustumalla eri maiden keittiöihin. Dickin filosofia on, että ruuasta ja sen laittamisesta pitää tulla hyvä mieli ja sen pitää antaa elämyksiä arkeen ja juhlaan.

Himahella

Ruuan ja viinin harmoniaa

Tiina Rantanen on monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, kotitalous-opettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti, jonka ruokafilosofia on ”herkkuja helposti”, eikä blogin ohjeet tee siitä poikkeusta.

Frutti di Mutsi

Kokeilevaa keittiötä ja DIY-vinkkejä

Sofia on kahden lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Hän rakastaa ruoanlaittoa ja leipomista. Tässä blogissa jaetaan Sofian kokeilemia, tuunaamia tai rakentelemia helppoja mutta sitäkin herkullisempia reseptejä. Lisäksi Sofia rakastaa käsitöitä kaikissa muodoissa ja on Pinterestin suurkuluttaja.

Sara Parikka

Rakastetun näyttelijättären elämän makuinen lifestyleblogi

Sara Parikka on Salatuista Elämistä tunnettu näyttelijätär ja seurattu mediapersoona. Sara kirjoittaa lapsiperheen arjesta, sisustuksesta, muodista ja ruuasta.

Glitz & Glam

Blogi kauneutta ja hyvää oloa arvostavalle

Glitz & Glam-blogin takana on kauneusalan ammattilainen Minna. Blogissa testataan kauden kosmetiikka- ja kauneudenhoitotrendit sekä jaetaan meikkivinkkejä arjesta juhlaan. Kauneusblogin lisäksi Minnan arkea rytmittää 2 lasta, kissa ja mies.

Kiinnostaako vaikuttajamarkkinointi sinua? Jutellaan!

Maarit Nykänen
Kaupallinen tuottaja
358 40 717 1726

Ota yhteyttä.