Beta

Blogiyhteistyö

Blogiyhteistyön tehokkuuden salaisuus on siinä, että oikean ihmisen kokemusta pidetään uskottavampana. Otavamedian bloggaajat ovat arvostettuja omien kohderyhmiensä mielipidevaikuttajia.

Otavamedian blogiverkostossa on 60 blogia, joista kaupallista yhteistyötä voi tehdä kolmessakymmenessä. Blogit keskittyvät muun muassa lapsiperheisiin, kotiin, ruokaan, sisustukseen, kauneuteen, muotiin ja hyvinvointiin. Lukukertoja blogeille kertyy kuukausittain noin kaksi miljoonaa.

Blogiverkostomme mahdollistaa mainostajalle lukuisia kaupallisia mahdollisuuksia monipuolisissa formaateissa, esimerkiksi perhebloggaajan vetämistä vauvanruoan testiryhmistä maailmanmatkaajan lomapostauksiin tai kevyistä tuotetestauksista kauneudenhoidon ammattitason tee-se-itse-videoihin.

Blogiyhteistyöhön perehtynyt tuottajatiimimme suunnittelee aina asiakkaan budjettiin ja tavoitteisiin optimaaliset ratkaisut. Kampanjan tavoitteiden täyttymisen lisäksi takaamme asiakkaillemme ammattilaisten laatiman analyysin ja tulokset, joita asiakas voi hyödyntää jatkotoimenpiteissä.

Kysy lisää kaupallisen yhteistyön mahdollisuuksista.

Elli Mäkilä
Liiketoimintapäällikkö
045 326 3212

Ota yhteyttä

Katso videolta, miten blogihaasteella tehtiin uutuustuote tunnetuksi.

Lue lisää

Uusimmat sisältömme