Suomen klikatuimmat jutut yhdessä palvelussa

Ampparit.com on ilmainen uutispalvelu, joka kokoaa yhteen laajan uutisvirran yli 300 kotimaisesta lähteestä. Uutisten lisäksi Ampparit sisältää sääennusteet yli 1000 paikkakunnalle ympäri maailmaa sekä TV-ohjelmatiedot yli 50 kanavalle.

Amppareilla on yli 400 000 käyttäjää kuukausittain. Palveluun tulee viikossa yli 25 000 uutista, ja otsikoita klikataan yli miljoona kertaa päivässä.

Käyttäjät ovat erityisen kiinnostuneita urheilusta: jääkiekko- ja formulauutiset ovat jatkuvasti palvelun suosituinta sisältöä. Myös yhteiskunnalliset otsikot ja talouden aiheet löytävät Amppareissa yleisönsä. Ja melkein kaikki vilkaisevat aina silloin tällöin myös viihdettä. Ja tiesitkö, että keskimääräinen vierailuaika Amppareissa mobiililla on yli 9 minuuttia? Tai että Amppareissa vieraillaan keskimäärin jopa kahdeksan kertaa viikossa? Kokosimme yhteen nämä ja kahdeksan muuta mainostajaa kiinnostavaa faktaa.

Mainostajalle tarjolla on vakiomainospaikkojen lisäksi tehokkaasti klikkejä tuova uutistikkeri, joka on kaikilla laitteilla toimiva, ruudun alareunaan sijoittuva tekstimainospalkki. Mediaympäristönä Ampparit tarjoaa hyvän huomioarvon myös visuaalisesti houkuttavalle mainonnalle, sillä palvelu listaa uutisotsikot tiiviisti ilman kuvia.

 

 

Tavoittavuus

416 000 kävijää kaikki (netto) / kk

Ampparit.com

  • kävijämäärä desktop / kk 231 000
  • kävijämäärä mobiili / kk 212 000

Lähde: FIAM – ComScore MMX, joulukuu 2018, 6+/mobiili 15+.

Profiili

Sivuston kävijäprofiili

Lähde: FIAM – ComScore MMX, joulukuu 2018, 6+/mobiili 15+

Kiinnostuksen kohteet

Ampparit.com:in kävijät ovat erityisen kiinnostuneita seuraavista aiheista

Lähde: Atlas 1-12/2017

Ota verkon mainosmuodot haltuun showroomissamme.

Lue lisää