Videomainonta

Video on tehokas brändimainonnan väline. Se taipuu taktisiin toimenpiteisiin ja hankalampienkin tuotteiden esittelyyn. Hyvin toteutettu tarina pysäyttää katsojansa sen äärelle ja ennen kaikkea lisää ostohalukkuutta.

Videot ovat nopeimmin kasvava vaikuttamisen väline, jopa 84 prosenttia suomalaisista internetin käyttäjistä katsoo videoita verkossa. Tällä hetkellä 60 prosenttia nettisisällöistä on liikkuvaa kuvaa, ja vuoden 2019 aikana osuus tulee kasvamaan 80 prosenttiin.

Videomainonta Otavamedian sivustoilla

Video välittää tunteita ja tarinoita, sitouttaa katsojat tehokkaasti, on taktinen ja lisää myyntiä. Se on havainnollinen, vaikuttava ja mahdollistaa vaikean asian esittämisen ymmärrettävästi ja kiinnostavasti. Se on kiistatta nopeimmin kasvava vaikuttamisen väline.

Sijoita videomainonta kuluttajan valitseman sisällön pariin

Otavamedian tarjoama Muuvi-videomainosalusta pohjautuu Teads-teknologiaan. Se mahdollistaa videomainosten tuomisen kuluttajan itse valitseman sisällön pariin, kaikilla verkkosivustoillamme. Erillisiä tuotantokuluja ei synny mainostajan käyttäessä omaa mainosfilmiään. Otavamedialla on myös korkeatasoiset valmiudet tuottaa asiakkaalle räätälöity videomainos, suunnittelusta aina jakeluun asti.

Outstream-videomainosratkaisu varmistaa hyvän huomioarvon

Tarjoamamme outstream-videomainosratkaisu on kuluttajalle miellyttävä mainonnan muoto. Käyttäjä ei pakoteta katsomaan mainoksia, vaan mainos sijoittuu saumattomasti sisällön keskelle. Tämä varmistaa hyvän huomioarvon sekä häiriöttömän ja myönteisen käyttökokemuksen. Outstream on myös mainostajalle reilu ratkaisu, koska siinä maksetaan vain todellisista katselukerroista.

Tuotamme vuosittain myös satoja liikkuvan kuvan tuotantoja ja meiltä saat kaiken tarvittavan videotuotantoon. Tutustu videotuotantoomme.

Kiinnostuitko?

Jos haluat tietää tarkemmin, miksi videomarkkinointi on yksi tärkeimmistä mediamixin osista juuri nyt, lue lisää täältä.

Kysy lisää videomainonnan mahdollisuuksista.

Aki Ronkainen
Myyntipäällikkö
050 310 3133

Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua videotuotannoissa?

Ota yhteyttä