Johanna Hytönen Head of Customer Group, “sisältöguru”

Johanna on vaikuttavien sisältöratkaisujen huippuammattilainen. Hän on työskennellyt liiketoimintaryhmän vetäjänä, asiakkuusjohtajana, tiiminvetäjänä ja toimituspäällikkönä Suomen suurimmissa mediataloissa. Hän on toiminut myös viestintäpäällikkönä finanssialalla, toimituspäällikkönä Suomen luetuimmassa terveyslehdessä sekä konsulttina viestintätoimistossa.

Miksi häntä kannattaa kuunnella

Poikkeuksellisen laaja-alaisen kokemuksen omaavalta Johannalta löytyy näkemystä. Hän on vastannut medioiden konseptoinnista ja sisältösuunnittelusta merkittäville suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille ja tuottanut niin yritysten, julkisten organisaatioiden kuin järjestöjenkin oman median ja viestinnän ratkaisuja. Hän on myös vetänyt luovia tiimejä yli 15 vuoden ajan. Johannan asiakkaina on ollut Pohjoismaiden suurimpia kaupunkeja, finanssi- ja palveluyrityksiä, lääkeyhtiöitä, lentoyhtiö ja julkisia organisaatioita.

Mitä muut hänestä sanovat

Johannan osaaminen on sekä vakuuttavaa että vaikuttavaa. Hän osaa rakentaa houkuttelevia ja toimivia sisältökokonaisuuksia, jotka huomioivat taitavasti haastavatkin kohderyhmät ja teemat. Hänellä on erinomainen kyky kuunnella, nähdä kokonaisuuksia ja saada kiinni olennaisesta.

Usko asiaasi – muut tulevat kyllä perässä.