Päättäjäkohderyhmät

Haluatko tavoittaa yrityspäättäjät ja ylemmät toimihenkilöt, jotka osallistuvat yrityksen hankintapäätöksiin? Otavamedian omien päättäjä- ja ajankohtaismedioiden lisäksi myymme mediatilaa yhteistyökumppaneidemme päättäjämedioihin. Tutustu mahdollisuuksiin alla.

Päättäjäkohderyhmät Otavamedian medioissa Päättäjäkohderyhmät asiakasmedioissa

 

Päättäjäkohderyhmät Otavamedian medioissa

Johtavassa asemassa olevat ja ylemmät toimihenkilöt tekevät työpaikallaan hankintapäätöksistä tai osallistuvat niihin. Tavoitat johtavassa asemassa olevat ja ylemmät toimihenkilöt seuraavista Otavamedian medioissa:

Päättäjäkohderyhmät asiakasmedioissa

Otavamedian asiakasmediamyynnin kautta tavoitamme tarkoin rajattuja ja tutkittuja erikoiskohderyhmiä asiakkaidemme omissa brändiympäristöissä. Yhteistyökumppaniemme päättäjämedioista tavoitat yrityspäättäjiä suuryrityksistä aina pienyrittäjiin saakka. Kohderyhmistämme löytyy niin kunta-alan päättäjiä kuin erityisalojenkin ammattilaisia. Päättäjäprofiilin lisäksi kohderyhmille on yhteistä korkea koulutus ja hyvät tulot.

Näillä medioilla tavoitat päättäjäkohderyhmät valtakunnallisesti:

 

Terveydenhuollon ammattilaiset

Terveydenhuollon ammattilaiset ovat vaikuttamassa merkittäviin hankintoihin suoranaisina päättäjinä ja asiantuntijoina. Heillä on usein vaikutusvaltaa suosittelijoina niin omassa lähipiirissään kuin asiakastyössäkin. Profiililtaan terveydenhuollon ammattilaiset ovat pääosin perhetaustaisia naisia, ostopäättäjiä ja suosittelijoita. Heillä on oman järjestönsä tai yhteisönsä julkaisuihin tiivis lukijasuhde. Julkaisuja pidetään luotettavina tietolähteinä.

Näissä julkaisuissa tavoitamme terveydenhuollon ammattilaiset:

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään oikeat mediat viestillesi.

Veli-Pekka Jaatinen
Asiakkuusjohtaja
0400 684 364

Ota yhteyttä