Diana Törnroos Asiakasvastaava tuottaja
Diana on uppoutunut yritysten maailmaan ja organisaatioiden tarkoitusperiin yli 20 vuoden ajan. Hän on kaivanut sieltä kiinnostavaa kerrottavaa ja kääntänyt sen ymmärrettäviksi ja vaikuttaviksi sanoiksi unohtamatta visuaalista lopputulosta. Tuottaja, toimittaja, konseptinrakentaja, asiakkuuspäällikkö – hän on kaikkia näitä.

Miksi häntä kannattaa kuunnella

Dianan intohimo on vaikuttavat sisällöt ja se näkyy lopputuloksessa. Hän muistaa alusta loppuun asti kysyä, mikä oikeasti hyödyttää ja ilahduttaa loppukäyttäjää eli varsinaista yleisöä. Sisältöformaatista riippumatta Diana osaa paketoida jutun kuin jutun ymmärrettävään ja mielenkiintoiseen muotoon. Hän pyrkii etsimään ja löytämään dataa ja jalostamaan siitä vaikuttavia ja liiketoimintaa tukevia sisältöjä. Tällä reseptillä syntyy kiinnostusta, luottamusta ja sitoutumista asiakkaitten ja heidän asiakkaittensa välille, mikä on tässä työssä niin lähtökohta kuin lopputulos.

Mitä muut hänestä sanovat

Diana on hyvä kuuntelija, joka sisäistää perimmäiset tavoitteet ja kääntää ne tarinoiksi. Hän voimistaa puhujien ääntä, nostaa onnistumisia ja jakaa yhteisiä ilon hetkiä. Hän haluaa, että ihmisillä on hauskaa yhdessä, tapahtuu se sitten leirinuotiolla, median ääressä tai työpaikalla. Diana on erityisen hyvä pilkunviilaaja – ja heitä vasta tarvitaan.

Jokainen ansaitsee tulla ymmärretyksi oikein.