Videotuotannot

Videotuotannot

Kerro tarinoita, opasta tuotteesi ominaisuuksista, välitä tapahtumia ja herätä tunteita. Videotuotanto taipuu tähän ja paljon muuhun.

Miksi video on hyvä formaatti?

Videolla välität aitoja tunteita ja aitoja reaktioita. Siksi se on sisältömuodoista vaikuttavin. Vaikeaselkoinenkin viesti taipuu videolla helposti lähestyttävään muotoon ja antaa parhaimmillaan aivan uusia ajatuksia.

Mitkä ovat videotuotannon askelmerkit?

Liikkeelle perusasioista: mitä videolla halutaan kertoa, mikä on kohderyhmä ja missä video julkaistaan. Näistä päästään kiinni videon kustannusarvioon ja siitä tuotantojärjestelyihin ja tuotantoon.

Miksi videotuotantoon kannattaa ottaa kumppani?

Videoiden tuottamiseen liittyy paljon tunnetta, tietoa, tekniikkaa ja tahkoamista. Hyvä kumppani osaa pukea ajatukset vaikuttavaksi toteutukseksi ilman ylimääräistä päänvaivaa asiakkaalle.

Videotuotannot

Tuotamme asiakkaillemme satoja liikkuvan kuvan tuotantoja vuodessa. Tämä ei kerro pelkästään siitä, että me osaamme hommamme. Se kertoo myös siitä, että videotuotanto on ala, jonka kasvulle ei näy loppua. Maailmassa kasvaa sukupolvi, joka on elänyt liikkuvan kuvan valtakautta syntymästään asti ja samalla videosta on tullut uusi normi, kun viestitään muutoksesta, annetaan ohjeita tai koetetaan erottautua informaatiotulvasta.

Helposti omaksuttavan sisältömuodon takana on paljon tekemistä ja osaamista. Meidän kauttamme saat kaiken tarvittavan: konseptin ideoinnin, käsikirjoituksen, ohjauksen, tuotannon, kaluston, ilmakuvauksen, studiot. Kustannusarviossa osaamme ottaa huomioon työvaiheiden lisäksi myös kuvauskaluston, esiintyjät, mahdolliset puvustukset ja maskeeraukset sekä musiikin. Jälkituotanto, jossa materiaali editoidaan valmiiksi videoksi tarinan, kuvan, äänen, värin ja grafiikan osalta, on myös olennainen osa konseptia.

Video on sisältömuodoista vaikuttavin ja koukuttavin

Hei tyyppi, mikä tyyppi?

Brändivideo, markkinointivideo, animaatio, yritysvideo, tutoriaali, tv-mainostuotanto, haastatteluvideo. Pappi, lukkari, talonpoika, kuppari. Jokaisella tuotantomuodolla on oma tehtävänsä ja omat tavoitteensa. Onpa videotyyppi mikä tahansa, tehtävänämme on tehdä vaikuttavia tarinoita, jotka kertovat tunteista, arvoista ja tavoitteista.

Vahvimmillaan video on silloin, kun katsoja tuntee, että viesti on tarkoitettu juuri hänelle. Siksi liikkuvan kuvan tuotannoissa on ymmärrettävä kohderyhmän tarpeet ja julkaisualustan luonne.

Videotiimimme voi tarjota sinulle perustellun näkemyksen, jonka avulla lähteä naaraamaan videotoiveiden tynnyriä. Aina voi kysyä, miksi kukaan painaisi play. Me tiedämme, että kun työn jälki on kohdallaan, moni painaa.

Videotuotannon caset

Tutustu työnäytteisiin

Kysy audio- ja videotuotannoista

Satu Laksola
Vastaava tuottaja
+358 44 048 7401

Ota yhteyttä