Asiakas- ja sidosryhmälehdet

Asiakas- ja sidosryhmälehdet

Otavamedia tuottaa vaikuttavaa, monikanavaista mediaa yli 100 asiakkaalle. Asiakas- ja sidosryhmälehdet syntyvät meiltä pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla.

Mistä on kyse?

Asiakas- tai sidosryhmälehti tarjoaa kohderyhmällesi kiinnostavaa premium-sisältöä, joka sitouttaa ja vahvistaa asiakassuhdetta.

Miksi printtilehti?

Informaatiotulvan keskellä on luksusta, kun joku on suunnitellut valmiiksi tiedon ja viihtymisen tarpeet täyttävän laadukkaan lukupaketin, joka kaiken lisäksi tulee suoraan kotiin tai työpaikalle. Lehti on lahja saajalleen.

Miten Otavamedia voi auttaa?

Tuotamme sinulle kohderyhmääsi palvelevaa, konseptoitua sisältöä, joka auttaa saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteesi.

Valitse oikea kumppani

Olemme asiakaslehtien tekijänä ammattitaitoinen ja kokenut kumppani. Kaiken tekemisemme lähtökohtana on sisältöjen merkityksellisyys, korkeatasoinen visuaalinen ilme sekä vaikuttavuus. Lehdessäkin jokaisen jutun ja juttupaikan on työskenneltävä sisältöstrategiassa määriteltyjen tavoitteiden eteen. Journalistinen osaamisemme takaa laadun lisäksi tehokkaan tuotannon, avaimet käteen -periaatteella.

Printtilehti on noussut tutkimustenkin mukaan uuteen arvoon sitouttajana ja lojaliteetin lujittajana. Parhaiten se toimii osana monikanavaista sisällöntuotantoa, jossa verkkosisällöillä, video- ja äänituotannoilla, somella ja printillä on omat, sisältöstrategiassa määritellyt tavoitteensa.

Printtilehti on noussut tutkimustenkin mukaan uuteen arvoon sitouttajana ja lojaliteetin lujittajana.

Oman median caset

Tutustu työnäytteisiin

Sopisiko lehti teidän viestinnällisiin tavoitteisiinne? Jutellaan lisää.

Päivi Laakso
Asiakasvastaava tuottaja
+358 50 327 5328

Ota yhteyttä