Natiivimainonnan showroom

Natiivimainonnan showroom

Koostimme tälle sivulle esimerkkejä siitä, mitä natiivimainonnan ratkaisuja tarjoamme verkossa. Esittelemme ohjaavan displayn ja natiiviartikkelin, uuden näyttöperusteisen natiivimainoksen sekä natiivin sisältörikasteita, kuten muistipelit ja kuva-arvoitukset. Natiivimainonta taipuu vaikka mihin, joten tässä ei todella ole kaikki. Tutustu ja kysy lisää!

Mainosmuodot


Ohjaus ja natiiviartikkeli

Display-ohjaus bannerista natiiviartikkeliin on natiivin peruskivi verkossa. Banneri on sijoitettuna yhdelle tai useammalle Otavamedian sivustolle ja mainosbanneria klikkaamalla avautuu natiiviartikkeli Otavamedian sivustolla. Natiivitiimimme tuottaa bannerin ja artikkelin asiakkaan materiaalien pohjalta.

Videolta näet, miltä ohjaavat bannerit voivat näyttää anna.fi-etusivulla ja miltä natiiviartikkeli voi esimerkiksi näyttää sivustolla.


Ohjaus asiakkaan sivustolle

Näyttöpohjainen natiivimainos ohjaa klikkaajan mainosbannerista asiakkaan sivustolle. Banneri on sijoitettuna yhdelle tai useammalle Otavamedian sivustolle ja mainosbanneria klikkaamalla siirtyy asiakkaan sivustolle artikkeliin tai artikkelimaiseen sisältöön. Natiivitiimimme tuottaa bannerin asiakkaan kuvien ja laskeutumissivun linkin perusteella.

Tämä mainosmuoto on tällä hetkellä käytössä seuraavilla sivustoilla: Kotiliesi.fi, Anna.fi, Kaksplus.fi, Tekniikanmaailma.fi ja Suomenkuvalehti.fi. Mainosbanneri näyttää samalta kuin muutkin natiivibannerit, videolta näet natiivimainosesimerkin Suomen Kuvalehden sivustolta.


Sisältörikasteet

Rikasteet tuovat lisää interaktiivisuutta natiivisisältöihin ja aktivoivat kuluttajia. Sisältörikaste voi olla kilpailu, tietovisa, swipe, muistipeli, kuva-arvoitus tai vaikka onnenpyörä. Mahdollisuuksia on paljon ja oikeastaan vain mielikuvitus on rajana! Sisältörikasteet toteutetaan tietysti brändiisi istuvalla visuaalisella ilmeellä. Natiivitiimimme ehdottaa kampanjaasi sopivaa sisältörikastetta.

Alla on esimerkkikuvia sisältörikasteista ja kuvien alla näet muistipelin upotettuna natiiviartikkeliin.