Mediatoimistoille

Mediatoimistoille

Tervetuloa mediatoimistojen omalle sivulle. Olemme koonneet tänne ajankohtaista sisältöä ja tietoa juuri teitä varten!

Sisällysluettelo

Artikkelit

Ajankohtaista

Annan upea 60 v. juhlanumero myynnissä


Ikinuori kaunotar Anna täyttää 60 vuotta ja juhlavuoden kruunaa kiiltäväpintainen ja liimaselkäinen juhlanumero 38/2023.

Erikoisnumero ilmestyy 20.9. ja varauspäivä on 31.8.

Mainostaja hyötyy lisäjakelusta ja suuremmasta painoksesta sekä saa kaupan päälle erikoisetuja!


Vehon uusi asiakaslehti huokuu laatua niin sisällöiltään kuin ulkoasultaan

Veho halusi kirkastaa brändimielikuvaansa, lisätä houkuttelevuuttaan ja vahvistaa tunnettuuttaan vastuullisena toimijana. Otavamedian toteuttama konseptiuudistus synnytti MyVeho-lehden, joka välittää Vehon viestin asiakkaille laadukkaasti, vastuullisesti ja äärimmäisen tyylikkäästi.

Rummo-pastan ja Golfpisteen menestyksekäs yhteistyö

Premium-brändistä kiinnostunut kohderyhmä löytyi golfkentiltä, kun Rummo-pasta lähti mukaan Golfpisteen kesäkiertueelle. Monipuolinen näkyvyys ja aktiviteetit tekivät niin hyvää tulosta, että yhteistyö toteutetaan uudestaan myös kesällä 2023!

Taksi Helsinki sai kuluttajien huomion laadukkailla ja kiinnostavilla sisällöillä

Otavamedian natiivitiimi loi Taksi Helsingille natiiviartikkelien sarjan, joka toi kiitosta niin asiakkaalta kuin kuluttajilta. Sisällöt toteuttivat brändin viestikärkiä hyvin ja sisällöissä viihdyttiin reilusti yli 2,5 minuuttia.

Vuoden 2023 mediatiedot

Kaikki printin mediatiedot 2023 eli koostesivu pdf-tiedostoineen (koko opas sekä brändikohtaiset pdf:t) sekä vastaavat tiedot yksittäisinä taulukoina löytyvät Tekniset tiedot ja hinnat -osiosta. Vastaavat tiedot on julkaistu myös englanniksi.

Natiivimainonnan showroom ja näyttöpohjainen natiivimainos

Rakensimme showroomin esittelemään natiivimainonnan eri ratkaisuja verkossa. Showroomista löydät kuva- ja videoesimerkkejä toteutetuista natiivimainoksista, artikkeleista ja sisältörikasteista – ja lisää ideoita saa aina pyytämällä. Natiivimainonnan showroomia voi käyttää myös keskusteluissa asiakkaan kanssa, natiivikampanjasi voisi näyttää Otavamedian sivuilla tältä.

Näyttöpohjainen natiivimainos on tuore mainostoteutus, joka ohjaa Otavamedian sivustolta asiakkaan omalle sivustolle.