Mediatoimistoille

Mediatoimistoille

Tervetuloa mediatoimistojen omalle sivulle. Olemme koonneet tänne ajankohtaista sisältöä ja tietoa juuri teitä varten!

Sisällysluettelo

Ajankohtaista

Vuoden 2023 mediatiedot

Kaikki printin mediatiedot 2023 on julkaistu, koostesivu pdf-tiedostoineen (koko opas sekä brändikohtaiset pdf:t) sekä vastaavat tiedot yksittäisinä taulukoina. Vastaavat tiedot löytyvät myös englanniksi!

Case Kikkoman

Herkullista jälkeä vaikuttajamarkkinoinnilla

Monivuotinen yhteistyö Bernerin ja Kikkomanin kanssa rakentui toivotuksi caseksi. Näin suomalaiset oppivat käyttämään soijaa arkiruoan laitossa.

Natiivimainonnan showroom ja näyttöpohjainen natiivimainos

Rakensimme showroomin esittelemään natiivimainonnan eri ratkaisuja verkossa. Showroomista löydät kuva- ja videoesimerkkejä toteutetuista natiivimainoksista, artikkeleista ja sisältörikasteista – ja lisää ideoita saa aina pyytämällä. Natiivimainonnan showroomia voi käyttää myös keskusteluissa asiakkaan kanssa, natiivikampanjasi voisi näyttää Otavamedian sivuilla tältä.

Näyttöpohjainen natiivimainos on tuore mainostoteutus, joka ohjaa Otavamedian sivustolta asiakkaan omalle sivustolle.

Artikkelit

Infot ja esitykset

Info joulukuu 2022

Jouluinfo mediatoimistoille keskittyy erityisesti Otavamedian laadukkaisiin yleisöihin ja intohimojen yhdistämiin heimoihin sekä golfarien heimoon.

Lisätietoja yleisöistä ja heimoista saat Otavamedian yhteyshenkilöltäsi tai jukka.pulkkinen@otava.fi ja golfin puolelta sami.markkanen@otava.fi.