Uutiskirje

Uutiskirje

Puhuttele uutiskirjeessä henkilökohtaisesti, ole inspiroiva, hyödyllinen ja kiinnostava. Tämän lisäksi seuraat tietysti uutiskirjeen analytiikkaa ja kehität uutiskirjeitä jatkuvasti, eikö niin?

Miksi uutiskirje tarvitaan?

Uutiskirje on kuin hyvä ravintolan sisäänheittäjä: lukijan on hyvin vaikea vastustaa sisältöravintolaan astumista.
Uutiskirje buustaa sisältöjäsi ja muistuttaa kohderyhmääsi juuri sinun olemassaolostasi. Uutiskirjeen tilaaminen on isoin kohteliaisuus, mitä yritys voi saada: se kertoo sitoutumisesta ja kiinnostuksesta.

Miten uutiskirje luodaan?

Uutiskirje ei synny tyhjiöön. Sinulla täytyy olla tarjottavaa lukijoillesi: relevantteja sisältöjä, joiden pariin uutiskirjeen saaja voi yhdellä klikkauksella siirtyä tai tarjouksia, jotka eivät saa jäädä muhimaan verkkokaupan uumeniin. Jos ja kun sinulla on toimiva oma media, sisäänheittäjän työ on helppoa.

Mitä uutiskirjeellä voi saavuttaa?

Uutiskirje ylläpitää suhdetta vastaanottajaan, se palvelee ja sitouttaa tilaajia. Se myös hyödyntää sitä dataa, jota sinulla jo on: osoitteistoja, kohderyhmien tuntemusta ja halua palvella heitä. Uutiskirjeellä voit informoida, herättää kiinnostusta ja saada asiakkaat tutustumaan tuotteisiisi.

Olet tehnyt upean verkkosaitin, sinulla on hienoja sisältöjä omassa mediassasi ja paljon sanottavaa. Olet määritellyt tavoitteet ja mittarit ja luonut sisältökonseptin, jonka mukaan syntyy timanttisia sisältöjä. Sitten pitäisi vielä löytää tapa, jolla ohjaat kävijät sisältöjesi pariin. Yksi tehokkaimmista tavoista on uutiskirje.

Uutiskirje on kuin ravintolan sisäänheittäjä, joka huolehtii asiakkaiden virrasta sisältöravintolasi pöydän ääreen.

Uutiskirje avaimet käteen -palveluna

Uutiskirjeen vahvuus on sen saavuttavuus. Kun sähköpostiin tippuu asiakasta kiinnostavaa, fiksusti paketoitua tietoa, vastaanottajan on helppo tehdä päätös klikkaamisesta verkkosivuille. Järkevästi rakennettu verkkomedia huolehtii siitä, että asiakas viihtyy sisältöjen parissa pidempään. Onnistunut sisäänheitto tuottaa sitoutuneita asiakkaita.

Autamme sinua konseptoimaan uutiskirjeen ulkoasun ja aihemaailman, suunnittelemaan ja tuottamaan sisällöt sekä jakelemaan ne. Sidomme pakettiin analytiikan ja huolehdimme jatkokehityksestä. Meiltä löytyy osaaminen niin uutiskirjeen tekniseen toteutukseen kuin sisällölliseen hienosäätöön. Voit ostaa meiltä koko paketin niin kutsutusti avaimet käteen -periaatteella. Näin on mahdollista saada oman näköinen sisäänheittäjä jokaiseen sisältöravintolaan.

Suunnitellaan yhdessä tehokkaita uutiskirjeitä

Maria Öfverström
Asiakasvastaava tuottaja
+358 40 524 1600

Ota yhteyttä