Verkon teemaosiot

Verkon teemaosiot

Kun tavoittelet tiettyä kohderyhmää ja suuria sivunkatselumääriä laadukkaiden sisältöjen parissa, tutustu verkon teemaosioihin! Teemaosioiden taika on sesonkien ja hakutrendien seuraaminen sekä taitava kohdennus, viestisi näkyy aiheesta kiinnostuneelle yleisölle täsmälleen oikeaan aikaan.

Siirry valikosta suoraan haluamaasi teemaosioon tai käy läpi kaikkien osioiden esittelyt selaamalla sivua. Osioiden listaus etenee vuoden alusta vuoden loppuun osioiden aktiivisen ajan mukaan. Teemaosioiden hinnoittelu noudattaa samoja periaatteita, hinnoista on kerrottu tarkemmin sivun lopussa.

Sisällysluettelo

Sisällysluettelo

Sisäistä ja ulkoista hehkua elämään

Anna.fin Hyvinvoiva minä -teemaosio antaa sisäistä ja ulkoista hehkua elämään! Teemaosio on syntynyt lukijoiden tarpeesta kokonaisvaltaiseen hyvään oloon ja se tavoittaa terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet kuluttajat. Teemaosiossa on artikkeleita Anna.fi:n suosituimmista kategorioista: kauneus, terveys, henkinen ja fyysinen hyvinvointi, ihmiset ja suhteet, lempeä liikunta, hyvän olon reseptit ja ajanviete.

Hyvinvoiva minä antaa vinkkejä, vertaistukea ja vahvuutta elää omannäköistä kokonaisvaltaisen kaunista ja hyvää elämää. Teemaosio on avoinna ympäri vuoden ja päivittyy jatkuvasti. Tammikuussa 2023 Hyvinvoiva minä -teemaosiossa oli lähes miljoona sivunkatselua!

Paras pääsiäinen

Kotiliesi.fi:n teemaosio Paras pääsiäinen tarjoaa kaikkea pääsiäiseen ja kokoaa yhteen Kotilieden huippusuositut pääsiäissisällöt. Osio sisältää reseptejä pääsiäisleivontaan ja -ruokiin, sekä ideoita koristeluun, askarteluun ja kodin pääsiäistunnelmiin virittämiseen esimerkiksi kauniilla kukilla.

Teemaosio on avoinna ympäri vuoden, mutta suurin kävijämäärä osuu luontaisesti viikkoihin ennen pääsiäistä ja pääsiäispyhiin. Vuonna 2022 osio oli todellinen menestys, ajalla 8.3. – 18.4.2022 pääsiäisen teemaosiossa oli yli 734 000 sivunkatselua!

Ihana puutarha

Kotiliesi.fi:n teemaosio Ihana puutarha on viherpeukaloiden suosiossa. Osio kokoaa yhteen Kotilieden puutarha- ja huonekasviaiheiset sisällöt eli lähes 600 puutarha-aiheista artikkelia ja joka viikko mukaan lisätään uusimpia, haetuimpia ja ajankohtaisia puutarhajuttuja.

Teemaosio on aktiivinen maaliskuun alusta lokakuun loppuun. Vuoden 2022 sesongin aikana osio keräsi yli miljoona kävijää ja kaksi miljoonaa sivunkatselua! Vuodelta 2023 odotetaan vähintään yhtä hyvää tulosta.

Kevään juhlat

Kotiliesi.fi:n Kevään juhlat tavoittaa elämän tärkeitä hetkiä juhlistavat. Vappu, äitienpäivä, lakkiaiset ja elämän merkkipaalujen saavuttaminen ovat tärkeitä hetkiä, joita juhlistetaan läheisten kanssa nauttimalla hyvästä seurasta, ruoasta ja juomista. Kotiliesi.fi kulkee läpi koko kevään juhlakauden kävijöiden tarpeisiin vastaten. Mitä syödään vappuna? Mitä äidille aamiaiseksi? Kotilieden juhlasisällöt antavat vastaukset moniin kysymyksiin ja ohjeet niin perinteisiin tarjoiluihin, trendiherkkuihin ja juomiin. Sieltä löytyvät ohjeet suussa sulaviin juustokakkuihin ja leivonnaisiin, ideat kevään ensimmäisille piknikeille ja neuvot munkinpaistoon.

Vuonna 2022 osio keräsi yli miljoona sivunkatselua ​ajalla 20.4. – 6.6.2022. Samaa menestystä odotetaan tälle vuodelle.

Asuntomessut

Kotiliesi.fi:n uusi teemaosio Asuntomessut tarjoaa näkyvyyttä mainostajille, joiden tuotteet liittyvät selkeästi asumiseen, sisustamiseen, rakentamiseen tai remontointiin. Näin teemaosio palvelee parhaiten asumisesta ja Asuntomessuista kiinnostuneita kuluttajia.

Teemaosio avataan virallisesti huhtikuussa ja se on aktiivisin kesällä ja messuaikana heinä-elokuussa.

Grilli kuumaksi

Kotiliesi.fi:n teemaosio Grilli kuumaksi saa kävijät liekkeihin tarjoamalla kaikkea grillausvinkeistä ja -ideoista trendeihin, resepteihin ja kesäjuomiin. Parhaita reseptejä löytyy niin lihan, kalan kuin kasvisten ystäville sekä tietysti jälkiruokiin!

Teemaosio on aktiivisin grillikaudella kesäkuun alusta elokuun loppuun, mutta osio aukeaa jo huhtikuun lopussa. Grilli kuumaksi -osion suosion arvioidaan yhä kasvavan ja keräävän tänä vuonna 700 000 sivunkatselua ajalla 1.6. – 31.7.

Arjen nopeat ja helpot

Kotiliesi.fi:n Arjen nopeat ja helpot -teemaosio kokoaa yhteen Kotilieden huippusuositut arkiruokasisällöt. Osio vastaa ikuisuuskysymykseen ”Mitä tänään ruoaksi” tarjoamalla nopeita, helppoja ja monipuolisia reseptejä ruoanlaittoon, joka päivä.

Teemaosio on aktiivisin syyskaudella elo-lokakuussa, kun kesälomat loppuvat. Arjen nopeat ja helpot -osion ennustetaan keräävän syyskaudella yli 700 000 sivunkatselua kuukaudessa.

Unelmien joulu

Kotiliesi.fi:n Unelmien joulu -teemaosio kerää yhteen ruoanlaitosta ja joululeivonnasta kiinnostuneet jouluihmiset. Reseptien ja artikkelien lisäksi osio tarjoaa parhaat juhla- ja juomavinkit, ideat ja ohjeet koko talvikauden juhliin.

Suosittu teemaosio avaa joulumaailman tänäkin vuonna lokakuussa. Joulunlaittajat ovat ahkerimmin liikkeellä marras-joulukuussa. Vuonna 2022 Unelmien joulu sai kahden kuukauden aikana huikeasti yli 4 miljoonaa sivunkatselua!

Hinnoittelu

Teemaosioiden mainosratkaisuja on kolme:

 • Paketti 1: Näyttävät display-paikat​
 • Paketti 2: Display-paikat + natiivi​sisältö
 • Paketti 3: Display-paikat + natiivisisältö + mainos printtilehdessä

Paketti 1: Näyttävät display-paikat

Esimerkki display-paikoista teemaosion etusivulla
 • Display-mainoksilla otat teemaosion etusivun ja sisältöartikkelit tyylikkäästi haltuun. Mainoksesi näkyvät yhdellä sivulatauksella samaan aikaan!
 • Mainospaikat teemaosion etusivulla ja artikkeleissa:
  • Desktop: paraati + tausta + boxi
  • Mobiili: 2 x pystyparaati
 • Näkyvyys teemaosioon kuuluvissa sisällöissä ostetun mainosnäyttömäärän mukaan
 • Lisäksi mainosbanneri kahdessa brändin uutiskirjeessä
 • CPM-hinnoittelu

Paketti 2: Display-paikat + natiivisisältö

Esimerkki natiiviartikkelien nostoista teemaosion etusivulla
 • Kaupallinen natiiviartikkeli kertoo haluamasi viestin hyödyntäen kuluttajan mielenkiintoa median sisältöjä kohtaan. Esimerkiksi arjen ruokareseptejä selailevia palvelevat ja kiinnostavat myös mainostajan uutuustuotteiden kokkausideat.
 • Display-paikkojen lisäksi natiivikampanja -15% alennuksella normaalihinnasta!
 • Liikenteenohjaus artikkeliin 4 viikon ajan:​​
  • Natiivinostoilla Kotiliesi.fi ja Anna.fi
  • Uutiskirjeistä ​​
  • Sosiaalisen median kanavista​​
  • Maksettua Facebook-mainontaa
  • Natiivinostot teemasisällöissä​

Paketti 3: Display-paikat + natiivisisältö + mainos printtilehdessä

 • Täydennä kampanjasi näkymällä printtilehtien sopivissa teemanumeroissa!
 • Mahdollisuus tuottaa lehden teemanumeroon advertoriaali natiivisisällöstä tai näkyä kokosivun tai aukeaman mainospaikalla
 • Mainonnasta voidaan tehdä tutkimus sovittaessa

Mediamyynti auttaa mielellään suunnittelemaan sopivaa näkyvyyttä teemaosioissa ja saat juuri omiin tarpeisiisi sopivan ratkaisun!