Verkkomainonnan showroom

Tutustu erilaisiin verkkomainosmuotoihimme. Filttereitä hyödyntämällä voit valita mainosmuotoja eri kategorioissa.

Pystyparaati

Desktop 300 × 600
Mobile 300 × 300
Tämä uusi pystyformaatti on kooltaan kaikista suurin ja näyttävin mobiili display-mainos. Kyseistä mainoskokoa voidaan käyttää myös desktop mainonnassa (saatavuus vaihtelee sivustoittain). Video mahdollinen. Video mahdollinen.

Vertikaalivideo

Mobile 360 x 640
Vertikaalivideot käynnistyvät automaattisesti ilman ääntä ellei käyttäjä klikkaa itse ääniä päälle. Tämän vuoksi kannattaa harkita videoiden tekstittämistä. Hinnoitteluna käytetään CPM-hinnoittelua. Vain video.

3D Cube

Mobile 300 × 300 tai 300 × 250
3D Swipe on pyörivä kuutio, jossa on neljä sivua. Kuutio pyörähtää kerran itsestään, jonka jälkeen käyttäjä voi pyörittää kuutiota pyyhkäisemällä. Mainosformaatti sopii erinomaisesti kuluttajan aktivointiin. Kuution jokainen kuva voidaan linkittää eri laskeutumissivulle tai kaikki kuvat voivat viedä samalle laskeutumissivulle. Video mahdollinen.

Pixel swipe

Mobile 300 × 300
Pixel Swipe –mainoksessa käytetään useita, korkeintaan viittä, päällekkäin olevaa kuvaa. Käyttäjän hipaistessa kuvan sivuun seuraava kuva paljastuu edellisen alta. Kuvat vaihtuvat hidastetusti käyttäjän pyyhkäistessä mainosta. mainosmuoto mahdollistaa useiden eri viestien, tai jopa tarinan kertomisen.

Queue

Mobile 300 × 300
Queue-mainoksessa voi olla korkeintaan viisi kuvaa. Kuvat ovat kuin ikään jonossa, ja samalla kun ne vaihtuvat, ne lähenevät tai loittonevat käyttäjästä sen mukaan, miten hän liikuttaa puhelintaan. Mainosmuoto mahdollistaa monta eri viestiä ja sopii hyvin vaikkapa kiinteistövälittäjien kohteiden esittelyyn.

Horizontal / Vertical Panorama

Mobile 300 × 300
Panoraama–mainoksen idea on, että kun käyttäjä kääntelee puhelinta, kuvasta paljastuu enemmän, eli se näyttäytyy joko horisontaalisena tai pystysuuntaisena panoraamana. Logon, toimintakehotteen ym. informaation on syytä sijaita kuvan keskellä, koska se alue näkyy käyttäjälle ensin. Näihin mainosmuotoihin sopii hyvin enemmän infoa ja asiaa kuin paraatiin, koska pintaa on enemmän. Mainoskuvan tulee olla mainostilaa leveämpi (horisontaalinen) tai korkeampi (vertikaalinen). Horizontal / Vertical Panorama –formaatin näkyvä osuus on koossa 300×300, mutta mainoksen ”ei näkyvillä” olevaa osuutta voidaan jatkaa joko leveys- tai korkeussuunnassa aina 2 000px kokoon asti. Video mahdollinen.

Paraati + tapetti

Desktop 980 x 400 tai 1600 × 992
Mainosmuodossa sekä paraati että tapetti ovat klikattavia. Tapetti näkyy sekä paraatin että sivuston takana. Tapetti pysyy sivuston taustalla käyttäjän rullatessa sivustolla alaspäin. Huomiota herättävä mainosmuoto. Paraatissa video mahdollinen.

Maksiparaati

Desktop 980 × 552
Maksiparaati on sivuston ylälaidassa paraatimainospaikalla näkyvä mainosformaatti (980x552px). Tämä mainosformaatti on isoimpia desktop mainoksia ja kyseistä formaatti käytetään paljon brändimainonnassa. Video mahdollinen.

Triangular Prism

Mobile 300 × 300
Triangular Prism (kolmioprisma) on kolmesta kuvasta koostuva mainos, joka pyörähtää seuraavaan kuvaan käyttäjän sormenliikkeestä. Kuvista voidaan ohjata eri laskeutumissivuille.

Slides

Mobile 300 × 300
Tämä mainosmuoto mahdollistaa toteuttamaan mainoksen, joka näyttää interaktiiviselta diaesitykseltä. Kuvia tulee olla vähintään kaksi kappaletta, mutta mitä enemmän sen parempi. Käyttäjä voi pyyhkäistä kuvia, jolloin edellisen kuvan päälle tulee seuraava kuva.

Outstream video

Desktop 640 × 360
Mobile 640 × 360
Mainos sijaitsee joko etusivulla tai avautuu artikkelin sisältöön. Avautuu itsestään, mutta äänet kuuluvat vain käyttäjän niin valitessa. Video mahdollinen. Vain video.

3D Paraati

Desktop 980 × 400
3D Paraati pyörähtää kerran automaattisesti ympäri, jonka jälkeen käyttäjä voi pyöräyttää paraatia itse. Kolmiulotteinen mainosmuoto.

Jättiboksi

Desktop 468 × 400
Laatikkomainen mainosmuoto, kuten boksi, mutta on kooltaan suurempi. Video mahdollinen.

Paraati

Desktop 980 × 400
Mobile 300 × 300
Sivuston ylälaidassa näkyvä mainosmuoto. Perusmainosmuodoista näyttävimpiä ja suosituimpia. Video mahdollinen.

Carousel

Desktop 980 × 400
Mobile 300 × 300 tai 300 × 250
Paraatibanneri, jonka sisällä on (300×250) viisi samanaikaisesti näkyvillä olevaa kuvaa. Kuvia voi rullata vasemmalle tai oikealle reunoista olevista nuolista. Kuvagalleriaan saa mukaan myös videon.

Pixel pages

Mobile 300 × 300
Tässä mainosmuodossa kuvat sijaitsevat päällekkäin. Kuvia voi olla maksimissaan viisi kappaletta. Kun käyttäjä pyyhkäisee kuvaa, seuraava kuva tulee esiin kuten lehden sivuja kääntäessä. Jokaisesta kuvasta voidaan ohjata käyttäjä halutulle laskeutumissivulle. Video mahdollinen.

Hakulistausbanneri

Desktop 560 × 120
Tarjolla osassa NettiX-markkinapaikkasivustoja. Näkyy vain hakulistaussivulla. Mainos sijaitsee ensimmäisten hakutulosten jälkeen. Kysy lisää mediamyyntimme yhteyshenkilöltä.

Scratch

Mobile 300 × 300
Scratch-mainosmuodossa on kaksi pääkuvaa, jotka ovat sijoitettu päällekkäin. Käyttäjän rapsuttaessa ruudulla näkyvää kuvaa, alla oleva kuva tulee esiin. Suositus on, että mainoksessa on selkeä kehote, jotta käyttäjä ymmärtää mainoksen olevan interaktiivinen. Video mahdollinen.

Panorama

Desktop 980 x 120
Palkkimainen mainosmuoto, joka sijaitsee useimmiten sivun yläosassa. Sijaitsee joko paraati-mainosmuodon alapuolella tai vuorotellen paraatin kanssa, sivustosta riippuen. Video mahdollinen.

Boksi

Desktop 300 × 250
Mobile 300 × 250
Laatikkomainen mainosmuoto, joka sijaitsee useimmiten sivun laidassa. Osassa sivustoja boksin saa sivun keskelle. Myös muita kokoja on käytössä. Mainos toimii myös mobiilissa. Video mahdollinen.

Pidennetty suurtaulu

Desktop 160 × 600
Suurtaulun mallinen, pystysuuntainen mainos mutta on kooltaan suurempi. Kutsutaan myös skyscraper-mainosmuodoksi. Mainos näkyy samoilla paikoilla kuin suurtaulu. Ei saatavana kaikilla sivustoilla. Video mahdollinen.