Golfpiste.com, Plus ja Teetime lähettävät vauhdikkaat terveiset viheriöiltä

Kevään ennusteet pitivät paikkansa ja käynnissä on sihisevän kuuma golfkesä. Golfpiste.comin kävijämäärät ovat huikeassa nousussa, Teetimeen on jäljellä enää yksi kumppanuus ja Golfpiste Plus houkuttelee aktiivisia golfareita kuin hunaja nallekarhuja. Lisäherkkuna tarjolla on erikoishintainen Golfpiste Plus -jäsenyys juuri sinulle, mainostaja!

Golfpiste Plus luo lisäarvoa golfarin kesään

Golfpiste Plus on aktiivigolfarin etujäsenyys, joka mahdollistaa tutustumisen yli 60 eri kenttään Suomessa ja Virossa kaksi yhden hinnalla -edulla. Lisäksi Plus-jäsenyys tarjoaa satojen eurojen arvoisia etuja mm. golfsimulaattoreihin ja golfopetukseen. Kyseessä on siis todellinen lisäarvo golfarille, joka nauttii pelaamisesta eri kentillä, ylläpitää swingiään talvikaudella ja haluaa kehittyä pelaajana.

Mainostajalle Golfpiste Plus tarjoaa todella vaikuttavan keinon saada golfareista uusia asiakkaita tarjoamalla näille houkuttelevan edun tuotteisiinsa tai palveluihinsa. Golfpiste julkaisee edun jäsenilleen kattavasti eri kanavissaan, jolloin golfari näkee mainostajan tarjooman, kiinnostuu siitä ja käyttää edun. Uusi asiakkuus on syntynyt eduntarjoajalle. Kysy lisää mainostajille suunnatusta Golfpiste Plus -etukonseptistamme Golfpisteen liiketoimintajohtajalta Sami Markkaselta sami.markkanen@otava.fi.

Katso erikoisalennus Golfpiste Plus -jäsenyydestä jutun alareunasta!

Golfpiste Teetime – vieraspeliajat lähes kaikille Suomen kentille

Golfpiste Teetime kokoaa yhteen palveluun kaikki Suomen vapaat tiiajat ja mahdollistaa halutun ajan löytymisen ja varaamisen kätevästi yhdestä paikasta. Mainostajalle palvelu tarjoaa todellisen täsmäaseen kohdata golfari sillä kaikkein iloisimmalla hetkellä – uuden peliajan varauksen yhteydessä!

Palvelu on mainostajalle myös erittäin taktinen paikka esitellä omaa tarjontaa tiiaikaa varaavalle golfarille. Esimerkiksi majoitustoimija voi tarjota kapasiteettiaan varatun kentän läheisyydestä todella helposti ja osuvasti. Golfari liikkuu pääasiassa omalla autollaan golfkentille, joten vaikkapa polttoainejakelijalle palvelu osuu mainospaikkana kuin putti reikään. Palveluun otetaan enintään neljä kumppania ja vielä yksi paikka on vapaana. Ota yhteyttä omaan mediamyyjääsi ja kysy lisää.

Golfpiste.com kävijämäärät huimassa kasvussa

Golfpisteen määrätietoinen strategia, jossa keskiössä on aktiivigolfarin palveleminen sisällöin ja erilaisin palveluin, on osoittanut toimivuutensa. Golfpiste.com verkkopalvelun alkuvuoden kävijämäärät ovat kehittyneet erittäin positiivisesti: eri kävijöiden määrä on kasvanut edellisvuoteen verrattuna 11%, katselukertojen määrä 20% ja istuntojen (vierailujen) määrä peräti 27% (Lähde: Google Analytics 1.1.-13.6.2024).

Yhä edelleen lähes kolmasosa käyttäjistä tulee suoraan sivustolle osoitteen golfpiste.com avulla. 42%:lla tapana on kirjoittaa Googlen hakukenttään sanan ”Golfpiste” ja klikata ensimmäisestä hakutuloksesta sivustolle. Golfari haluaa vierailla säännöllisesti sivustollamme, jolloin sivustolla on erittäin tärkeä rooli hänen harrastuksessaan. Tästä syystä kohtaaminen hänen kanssaan on mainostajalle poikkeuksellisen lämmin ja vaikuttava. Varaa siis verkkokampanja ja nappaa golfarit palveluidesi pariin!

Arvoisa mainostaja / mediatoimiston edustaja!

Tarjoamme Sinulle erikoisedun Golfpiste Plus -jäsenyyteen. Tilaa Golfpiste Plus -jäsenyys käyttämällä kampanjakoodia ”MAINOSTAJA24” ja saat Golfpiste Plus -jäsenyyden loppuvuodeksi erikoishintaan 59€ (norm. 79€)!

Ota golfarit haltuun Golfpisteen avulla

Sami Markkanen
Liiketoimintajohtaja, Golfpiste
+358 40 586 8872

Ota yhteyttä