Kaksplus julkaisi houkuttelevan uutuuspalvelun Plussalaiset

Plussalaiset tarjoaa personoituja sisältöjä ja mahtavia etuja kaikille Kaksplussan ystäville. Rekisteröitymällä ilmaiseen palveluun kuluttaja saa täsmätietoa oman lapsensa kehitysvaiheista ja erilaisia rahanarvoisia etuja. Plussalaisista on paljon iloa myös mainostajille, tutustu kattaviin kumppanuuspaketteihin ja lanseerausetuun!

Kaksplus on julkaissut täysin uudenlaisen palvelun Plussalaiset tukemaan ja auttamaan lasta odottavia ja lapsen jo saaneita vanhemmuuden polulla.

Plussalaiset on käyttäjälle täysin ilmainen palvelu, joka vaatii vain rekisteröitymisen. Palveluun rekisteröidytään luomalla ensin Otavamedia-tili, jonka jälkeen palvelussa lisätään joko laskettu aika tai jo syntyneen lapsen syntymäpäivä. Tämän jälkeen palvelu tarjoaa käyttäjälle lapsen ikätietojen mukaan personoituja sisältöjä lapsen kasvusta, kehityksestä ja terveydestä sekä vanhemmuudesta.

Palveluun voi lisätä kaikkiaan neljän lapsen ikätiedot, jolloin käyttäjä saa personoituja sisältöjä jokaisen lapsen iän mukaisesti. Plussalaiset tarjoaa personoituja sisältöjä aina ensimmäisestä raskausviikosta alkaen siihen asti, kunnes lapsi täyttää seitsemän vuotta.

Plussalaiset logo

Mahtavia etuja ja arvontoja vain Plussalaisissa

Plussalaisiin liittymällä pääsee myös nauttimaan vain plussalaisille tarkoitetuista rahanarvoisista eduista. Esimerkiksi kesäkuussa tarjolla on alennuksia design-koruista, uniikeista kuvatapeteista ja kielten opiskelusta sekä ilmainen kokeilujakso kuntosaliketjuun.

Plussalaisille on lisäksi tarjolla joka kuukausi vaihtuvia arvontoja, joissa palkintoina on lapsiperheiden toivetuotteita. Julkistusviikolla arvotaan lippupaketteja suosittuun lastennäytelmään Linnanmäelle sekä uutuuskesävaatteita, aurinkorasvoja koko perheelle ja tyylikäs taaperotuoli.

Tulevaisuuden suunnitelmissa on muutakin, kuten Plussalaisten omia, lapsiperheiden tapahtumia.

Toimii helposti kuin sovellus

Plussalaiset toimii sovelluksen tapaisesti. Plussalaiset lisätään puhelimen kotivalikkoon palveluun rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin, ja sallitaan palvelun lähettämät viestit. Tällöin asiakas saa heti ensikädessä tiedon, kun Plussalaisissa ilmestyy uutta sisältöä.

Mainostajat mukaan Plussalaisiin

Mainostajana voit puhutella Plussalaisia kätevästi kumppanuuden kautta.

  • Kumppanuusasiakas saa merkittävän näkyvyyden sekä Plussalaisissa että muualla Kaksplussassa, Suomen suurimmassa perhemediassa ​
  • Kumppanuus edellyttää mainostajalta edun tarjoamista Plussalaisille​
  • Etu voi olla esimerkiksi alekoodi tai tarjous tuotteesta/palvelusta, ilmainen näyte tuotteesta tai ilmainen kokeilujakso palvelusta ​
  • Edun on oltava kohderyhmälle sopiva ja arvoltaan tarpeeksi merkittävä

Kumppanuuspakettiin sisältyy:

  • mainostajan oma etua käsittelevä sivu Plussalaisissa Kaksplus.fi:ssä
  • kumppaninäkyvyys Plussalaisten markkinoinnissa (uutiskirjenostot, mainokset sivustolla, somenäkyvyys)
  • 200 000 mainosnäyttöä Kaksplus.fi:ssä kohdennettuna haluttuun yleisöön

Hinta 6 500 € / 6 kk (netto)

Rajoitetun ajan tarjolla on myös lanseerausetu:

Kumppanuuspaketti Plussalaisten lanseerauksen yhteydessä

Suosittelemme lanseerauspakettiin lisäksi houkuttelevaa arvontaa & videokuvausta!

Arvonnat aktivoivat kuluttajia erittäin tehokkaasti. Saat tuotteesi mukaan arvontaan, jota mainostetaan osana Plussalaisten lanseerausta. Tuotteesta tehdään esittelyvideo, joka julkaistaan Kaksplussan some-kanavissa. Saat kuvatun videon myös oman yrityksesi käyttöön.

Pyydä tarkempi kumppanuuspakettien esittely Otavamedian yhteyshenkilöltäsi.

Tavoita odottajat ja lapsiperheet Plussalaisten avulla

Sini Virta
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 355 3003

Ota yhteyttä