Koululainen ja Otavamedia mukana turvaamassa ekaluokkalaisten koulutietä

Ekaluokkalaiset ovat untuvikkoja liikenteessä, mutta led-valolliset heijastinliivit lisäävät merkittävästi näkyvyyttä ja turvallisuutta pienten kulkijoiden koulumatkoilla. Otavamedia tarjoaa Koululaisen heijastinliivit kaikille Pasilan peruskoulun ekaluokkalaisille ja haastamme muut yritykset mukaan Pieni kulkija -organisaation tärkeään työhön!

Heijastimet, pimenevät aamut ja syyssateet eivät heti koulujen alkaessa ole mielessä, mutta lokakuu alkaa jo valtakunnallisella heijastinpäivällä. Nyt onkin oikea hetki tehdä hyvä päätös ja auttaa ekaluokkalaisia erottumaan koulutiellä.

Pieni kulkija on joensuulainen yritys, joka toimittaa ekaluokkalaisille led-valoilla varustettuja heijastinliivejä ympäri Suomen. Turvaliivit tarjotaan paikallisille kouluille yritysten sponsoroimina eli ne eivät maksa koululaisille mitään. Liivien saajat ovat erittäin innoissaan hienoista liiveistä, joiden valoja voi itse säätää. Led-valoihin voi vaihtaa patterit ja liivin voi pestä, liiveistä on siis iloa ja hyötyä pitkään.

Näin yhteistyö toimii

Yritys ostaa logon tai logopaikan liiviin ja saa liivin lisäksi näkyvyyttä Pieni kulkijan sosiaalisen median kanavissa. Näkyvyys oman yrityksen viestinnässä ja some-kanavissa riippuu vain omasta aktiivisuudesta. Pieni kulkija -organisaatio hoitaa yhteydet kouluihin ja jakaa liivit ekaluokkalaisille. Lue lisää tuotteista >>

Helppo lähteä mukaan

Otavamedialle oli varsin yksinkertaista tehdä päätös heijastinliivien sponsoroinnista. Triplan konttorimme lähellä sijaitsee Pasilan peruskoulu, jonka kolmeen rakennukseen kulkee 750 oppilaan koulutie. Liikenteen solmukohdassa vaeltavat ihmisvirrat ja eri nopeuksilla joka suuntaan liikkuvat kulkuneuvot ovat jatkuvasti silmien edessä.

Lainausmerkki

Alakoululaisen äitinä olen valtavan iloinen siitä, että Otavamedia on mukana turvaamassa ekaluokkalaisten koulumatkoja. Vilkas liikenne, pimenevät aamut ja kiire voivat aiheuttaa vaaratilanteita, joita me kaikki haluamme välttää. Vilkkuvilla heijastinliiveillä ekaluokkalainen todella erottuu liikenteen seasta.

Pieni kulkija -kampanja istuu myös Otava-konsernin ja Otavamedian arvoihin, vastuu kulttuurin, kasvamisen ja oppimisen edistämisestä on ollut meille alusta asti tärkeää. Koululaisen päätoimittajana tunnen tästä yhteistyöstä erityistä ylpeyttä,” kertoo päätoimittaja Emma Koivula.

Emma Koivula_Anna
Päätoimittaja Emma Koivula

Haaste on heitetty!

Osana kampanjaa Otavamedia tarjoaa näkyvyyttä Pieni kulkijalle ja haastamme muita yrityksiä mukaan sponsoroimaan hienoja heijastinliivejä. Koululaisia voi tukea jo ostamalla yhden logopaikan muutamaan heijastinliiviin, mutta eri budjeteille sopivia vaihtoehtoja löytyy yksinoikeudella koko koulun liivien sponsorointiin asti. Kaikenkokoisten yritysten tuki otetaan innolla vastaan.