TIEDOTE: Otavamedia vahvistaa sisältömarkkinoinnin palveluita

Otavamedia BtoB vahvistaa kaupallisia sisältöpalveluja, kun oman median ratkaisut ja natiivimainonta yhdistyvät BtoB Sisältömarkkinoinniksi. Ryhmä aloittaa toimintansa heti vuoden 2023 alussa ja siinä työskentelee yli 20 mukavaa sisältömarkkinoinnin ammattilaista.

Uusi toimintamalli yhdistää talomme sisältömarkkinoinnin ammattilaiset palvelemaan nykyisten ja uusien asiakkaiden tarpeita entistä monipuolisemmin.

Kattava valikoima sisältö- ja mainosratkaisuja

Sisältömarkkinointi tarjoaa asiakkaille oman median sisältöratkaisuja, videoita, natiivimainonnan ratkaisuja sekä vaikuttaja- ja sosiaalisen median osaamista.

”Uudistuksen kautta asiakkaat saavat yhdestä paikasta käyttöönsä sisältömarkkinoinnin osaajat ja monikanavaiset ratkaisut. Myös Otavamedian yleisöt ovat helposti saatavilla, kun rakennetaan vaikuttavaa ja tuloksellista kokonaisuutta”, sanoo Sisältömarkkinoinnin vetäjä Maarit Nykänen.

Toimintamme kulmakivet

Datapohjainen sisällöntuotanto, vaikuttavat konseptit ja laadukkuus ovat kaiken tekemisemme keskiössä. Tuotamme liiketoiminnan kasvua tukevaa sisältömarkkinointia, jossa houkuttelevat tarinat yhdistetään asiakkaan brändiin.

Kokonaisvaltaisiin palveluihin kuuluvat strateginen ja luova suunnittelu sekä sisällöntuotanto, joten kaikki mahdollinen konseptisuunnittelusta brändiuudistukseen, verkkoraportointiin ja some-tilien hallintaan onnistuu.

Uudistamme myös visuaalista suunnittelua, jota jatkossa ohjaa ulkoasupäällikkö. Hän toteuttaa asiakkaiden monikanavaisia ratkaisuja laajan kumppaniverkoston kanssa. Verkoston kautta tarjoamme muun muassa ulkoasu-uudistuksia ja käyttöliittymäsuunnittelua.

Asiakkaille helppo ja hyödyllinen uudistus

Asiakasvastaavat ja Otavamedian yhteyshenkilöt palvelevat teitä kuten ennenkin, joten uutta yhteyshenkilöä ei tarvitse miettiä eivätkä sähköpostiosoitteemme muutu. Esimerkiksi natiiviratkaisujen tutuille kontakteille voi lähettää viestin tavalliseen tapaan.

Uusien asiakkaiden yhteydenotot ja tarjouspyynnöt kannattaa lähettää Maaritille, yhteystiedot löydät alta. Kaikkiin projekteihin kootaan paras mahdollinen tekijäjoukko laajentuneesta osaajien tiimistä, joten asiakkaat voittavat!

Sisältömarkkinointi on osa Otavamedia BtoB-ryhmää, johon kuuluvat lisäksi Mediamyynti ja Golfpiste.

Kysy lisää Sisältömarkkinoinnin mahdollisuuksista

Maarit Nykänen
Head of Content Marketing
+358 40 717 1726

Ota yhteyttä