Suomen monipuolisimman vanhemmuuden verkkomedian Kaksplussan 1. podcast on julkaistu

Kaksplussan uudessa podcastissa käsitellään odottajien, synnyttäjien ja pikkulasten vanhempien mieltä kaihertavia asioita. Kaksplussan uusi podcast-sarja vastaa kysymyksiin, joita ei ole aiemmin uskallettu lausua ääneen. Studiossa on asiantuntijana somestakin tuttu gynekologi, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Tuulia Tikka.

Vanhemmuuteen ja lapsiperhearkeen erikoistunut verkkomedia Kaksplus tarjoaa mainostajalle personoidun näkyvyyden juuri oikean aihepiirin ja elämänvaiheen sisällöissä. Lukija kaipaa vinkkejä odottajan ja lapsiperheen hankintoihin, apua arjen sujumiseen, ideoita hauskaan yhdessäoloon sekä koko perheen hyvinvointiin.

Tuotantokausi alkaa – tule mukaan!

Kaksplussan uusi podcast laajentaa mainostajan mahdollisuuksia entisestään. Onks tää normaalia? -podcastin 9 jaksoa kattava ensimmäinen tuotantokausi starttaa helmikuussa. Podcast tarjoaa mainostajalle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kohderyhmän kuuluville.

Monet odottajat pyörittelevät mielessään samoja kysymyksiä ja etsivät asiantuntevaa tietoa uuden elämänvaiheen edessä. Pikkulasten vanhemmilla on puolestaan kädet täynnä touhua, mutta usein hetki omalle ajalle esimerkiksi vaunulenkkien parissa tai kotitöitä tehdessä. Podcast on oiva viihdyke niin matkaa taittaessa, kävelylenkeillä kuin kotisohvalla. Podcast kestää aikaa ja äänimainonnan jälki säilyy pitkään. Podcastien parissa myös viihdytään pitkiä aikoja.

RadioMedian tutkimuksen mukaan enemmistö kokee mainonnan, tuotesijoittelun tai kaupallisesta yhteistyöstä kertomisen joko positiivisena (13 %) tai neutraalina (66%) asiana. Alle 29-vuotiaista vain 13 % kokee mainonnan negatiivisena asiana. Indieplacen tutkimuksen mukaan 88 % vastaajasta voisi kuvitella, tai voisi ehkä kuvitella tekevänsä ostopäätöksen podcastissa olevan suosituksen perusteella.

Podcasteja ohjaa aito tarve ja asiantuntijuus

Studiossa juontajana on Kaksplussan sisällöntuottaja Maria Mäkituomas. Ensimmäisellä kaudella studiossa vakiovieraana on gynekologi, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Tuulia Tikka.

Jaksot käsittelevät muun muassa keskenmenoa, endometrioosia, lapsettomuushoitoja, synnytyspelkoa ja seksiä synnytyksen jälkeen. Aiheet on valittu huolella ja niistä käytävä keskustelu perustuu aitoon kohderyhmän tarpeeseen. Ensimmäisessä jaksossa käsitellään gynekologipelkoa ja Kaksplussan aiheesta toteuttama Instagram-kysely keräsi yhteensä 600 vastausta. Selvisi, että enemmistö kokee ahdistusta tai jännitystä gynekologilla käymisen yhteydessä.

Kaksplus elää vanhempien mukana

Kaksplus, suurin suomalainen vanhemmuuden verkkomedia, tavoittaa viikoittain 359 000 vanhempaa ja vauvahaaveilijaa. Raskaus-kategorian sisällöissä vierailee keskimäärin 42 000 käyttäjää kuukaudessa, kun vuonna 2020 Suomessa syntyi hieman yli 46 000 lasta. Syntyvyys on kääntynyt nousuun ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen, joten kohderyhmä tulee kasvamaan entisestään.

Kaksplus tavoittaa perheiden päätöksentekijät ja elää vanhemman mukana raskausajasta lapsen kouluikään saakka. Se on luotettava vaikuttaja, joka valikoi ja esittelee lapsiperheen tavaroista tarpeellisimmat ja kasvatuksen uusista tuulista kiinnostavimmat. Lisäksi sivusto tarjoaa kävijöilleen mukaansatempaavia tarinoita, vertaistukea ja tuoreinta tietoa odotuksesta, synnytyksestä ja lapsen kehityksestä vauva-ajasta taaperoikään.

Journalistisen sisällön lisäksi sivustolta löytyy suosittu keskustelupalsta, joka tarjoaa vertaistukea vanhemmille sekä aktiivinen perheblogiyhteisö, jonka bloggaajat ovat kohderyhmän tärkeitä mielipidevaikuttajia.

Kysy lisää podcast-sarjasta

Satu Laksola
Kaupallinen tuottaja
+358 44 048 7401

Ota yhteyttä