Visuaalinen suunnittelu

Visuaalinen suunnittelu

Haluathan brändisi näkyvän asiakkaille aina johdonmukaisesti kanavasta riippumatta? Muista suunnitella brändisi visuaalinen konsepti.

Miksi visuaaliseen suunnitteluun kannattaa panostaa?

Visuaalisen ilmeesi välittämä brändikokemus säilyy yhtenäisenä ja houkuttelevana kaikissa kohtaamispisteissä asiakkaasi kanssa.

Miten pääsen alkuun?

Kerro, mitä tavoittelet, ja anna ammattilaisen toteuttaa.

Visuaalisen suunnittelun caset

Tutustu visaalisen suunnittelun menestystarinoihimme.

Visuaalinen konsepti vahvistaa brändiäsi

Hyvin suunniteltu visuaalinen konsepti varmistaa, että asiakkaasi ja muut sidosryhmäsi tunnistavat yhdellä silmäyksellä ja kaikkialla, kenen kanssa he ovat tekemisissä. Tällöin brändikokemus säilyy yhdenmukaisena ja loogisena kaikissa kohtaamispisteissä ja vahvistaa kokonaisvaltaista asiakaskokemusta. Hyvä konsepti ottaa huomioon koko mediaperheesi ja muovautuu lehteesi, sivustollesi ja esimerkiksi uutiskirjeeseesi tukien parhaalla tavalla kunkin kanavan ominaisuuksia.

Infografiikka visualisoi tietoa

Vähän aikaa, paljon dataa? Entistä visuaalisemmassa maailmassa ja jatkuvan tietotulvan keskellä on entistä tärkeämpää osata löytää olennainen, tiivistää ja visualisoida. Infografiikka on vastaus tähän tarpeeseen. Hyvässä infografiikassa yhdistyvät sekä toimittajan että graafisen suunnittelijan parhaat kyvyt.

Hyvä visuaalinen idea on painonsa arvoinen kultaa.

Miten pääsen alkuun?

Kerro, mitä tavoittelet, ja anna ammattilaisen toteuttaa. Hyvä visuaalinen idea on painonsa arvoinen kultaa. Siksi asiantuntevan kumppanin hankkiminen on tärkeää.

Otavamedian Sisältömarkkinoinnissa graafinen suunnittelu ja sisältösuunnittelu kulkevat yhdessä, toisiaan sparraavina kokonaisuuksina tuotantopolun alusta loppuun. Toteutamme visuaalisia projekteja myös itsenäisinä toteutuksina. Näitä ovat esimerkiksi julkaisujen suunnittelu ja taitto, one pagerit (esim. intohimonaolut.fi), brändi-ilmeet ja verkkosivustojen ulkoasu (esim. elamassa.fi). Kun valitset kumppaniksi Otavamedian, saat käyttöösi luovan ja osaavan graafisen suunnittelun ammattilaisen ideoimaan ja toteuttamaan koko haluamasi maailman visuaalisin keinoin.

Graafisten suunnittelijoidemme käsissä syntyvät:

  • Mediabrändit
  • Visuaaliset konseptit
  • Kuvakonseptit, kuvasuunnittelu
  • Taittotyöt
  • Datan visualisointi, infografiikat
  • Kuvitukset
  • Animaatiot
  • Verkkosivustojen visualisointi osana käyttöliittymäsuunnittelua
  • Yritysilmeen sovellukset, kuten messuosastot

Intohimona olut

Suunnittelimme one pager -julkaisun Sinebrychoffille

Elämässä.fi

Suunnittelimme Kelan elämässä.fi-palvelun ulkoasun

Kerron mielelläni lisää visuaalisesta suunnittelusta

Päivi Laakso
Asiakasvastaava tuottaja
+358 50 327 5328

Ota yhteyttä