Kevään juhlat lähestyvät – Kotiliesi kohottaa arjen kanssasi myös koronakeväänä

Kevään juhlatko peruttu? Ei suinkaan! Koronaepidemian aikanakin on tarve kohottaa arkea, mutta nyt se tehdään toisin kuin yleensä. Juhli kevään merkkipäiviä Kotilieden kanssa!

Vappua ei ole peruttu. Äitienpäivää ei ole peruttu. Yo-juhlat ja muut isot kekkerit on toki siirretty, mutta kyllä tänäkin keväänä kohotetaan malja opintonsa päättäneille tai merkkipäiväänsä viettäville.

Nyt vain joudumme juhlimaan hieman eri tavalla kuin yleensä: perhepiirissä, kotosalla tai ehkä virtuaalisesti etäyhteyden avulla.

Juhlaherkut loihditaan nyt kotikeittiöissä

Kotiliesi.fi taitaa tunnetusti sekä arjen että juhlan. Tänäkin keväänä suosittu lifestyle-sivusto antaa parhaat vinkit, ideat ja inspiraation juhlien järjestämiseksi.

Kotilieden vasta-avattuun Ihanat juhlat -teemaosioon on koottu kaikki tärkeä tieto, mitä tarvitsee, kun on suunnittelemassa juhlia, on kyse sitten kevään juhlapyhien perinneherkuista tai vaikkapa ikimuistoisen äitienpäivän järjestämisestä kotona.

Koska tänä keväänä juhlia vietetään kotosalla perhepiirissä, leipominen ja ruoanlaitto ovat entistä suositumpaa. Kotilieden vinkeillä loihtii esimerkiksi ihanan äitienpäiväbrunssin kotiin tai paistaa parhaimmat vappumunkit ja tippaleivät kotikeittiössä.

Järjestä etäjuhlat Kotilieden vinkeillä

Monessa perheessä on jo totuttu etäoppitunteihin ja etäpalavereihin. Miksei siis voisi järjestää myös juhlia etänä, virtuaalisesti?

Nyt kootaan yhteen ruudun taakse isovanhemmat, sukulaiset ja ystävät, joiden kanssa juhlittaisiin tärkeitä päiviä muutenkin. Kotiliesi opastaa vaihe vaiheelta, miten etäjuhlista tulee lähes yhtä hauskat kuin normaaleista kemuista, tarjoiluja ja ohjelmaa unohtamatta!

Mainostaja, onko sinunkin tavoitteesi auttaa nyt suomalaisia?

Kotilieden suositut teemaosiot kokoavat yhteen juuri siitä aihepiiristä kiinnostuneet kävijät. Teemaosiot ovat mainostajalle mainio tapa kohdentaa viestinsä juuri oikealle yleisölle.

Haluatko tavoittaa tänä keväänä esimerkiksi perheet, jotka keskittyvät nyt kotona leipomiseen tai ruoanlaittoon? Kaipaako tuotteesi näkyvyyttä sisältöjen keskellä, jotka tukevat sinun viestiäsi?

Kotilieden teemosioiden, kuten esimerkiksi Ihanat juhlat, erikoismainosratkaisut tarjoavat mainostajalle erilaisia mahdollisuuksia näkyä laatusisältöjen keskellä.

Muista myös 28.4. avautuva Grilli kuumaksi -teemaosio!

Ota yhteyttä – kohdennetaan viestisi juuri oikealle yleisölle!

Virpi Åberg
Key Account Manager
+358 40 709 3137

Ota yhteyttä