Kotiliesi tukena arjen kokkailussa

6.8. avattu Arjen nopeat ja helpot -osio jatkaa Kotiliesi.fi:n teemaosioiden menestystä tarjoamalla ideoita ja vinkkejä arkiruokaileville suomalaisille.

Poikkeuksellisen kevään myötä suomalaiset kuluttajat laittavat yhä enemmän ruokaa kotihellan ääressä. Arkiruokailu on lisääntynyt merkittävästi käsi kädessä etätyöskentelyn ja muun kotoilun kanssa. Suomalaiset kaipaavat nyt yhä enemmän vinkkejä ja ideoita kotikokkailuun, jotta arjen ruokailu olisi edullista ja silti vaihtelevaa.

Arkiruoka taipuu moneksi

Kuinka tuot arkisiin pastaruokiin uutta makua? Mitä kaikkea jauhelihasta voi valmistaa? Näihin kysymyksiin ideoita tarjoaa Kotiliesi.fi:n uusi Arjen nopeat ja helpot -teemaosio.

Tarve arkisille resepteille on polttava niin suurperheissä kuin yksinelävilläkin. Kotiliesi.fi tarjoaa laajan kirjon eri tilanteisiin sopivia herkullisia arkiruokia, jotka ottavat huomioon myös erikoisruokavaliot. Mikä tärkeintä, maukkaat ruoat valmistuvat vikkelästi aloittelevaltakin kokkaajalta.

Arjen nopeat ja helpot -teemaosio on tuotettu yhteistyössä Kotilieden toimituksen, Digitiimin ja Kiihdyttämön kanssa.

Heinäkuussa 2020 Kotiliesi.fi tavoitti yli 2 miljoonaa yksittäistä kävijää ja saavutti lähes 5 miljoonaa sivunkatselua. Viimeisimmässä mittauksessa (FIAM) Kotiliesi.fi jätti taakseen muut suomalaiset kodin aihepiireihin keskittyvät palvelut.

Kaipaatko näkyvyyttä arkeen sopivalle tuotteellesi?

Arjen nopeat ja helpot -teemaosio tarjoaa mainostajalle erinomaisen väylän tavoittaa arkiruokia suunnittelevia suomalaisia. Otavamedian räätälöidyillä mainosratkaisuilla tarjoamme juuri teidän tarpeisiinne sopivan näkyvyyden.

Sopiiko tuotteesi arkiruoanlaittoon tai tarjoaa siihen mahdollisesti uutta näkökulmaa? Mainosratkaisujemme avulla varmistat, että arkiruokaileva suomalainen valitsee ostoskoriinsa juuri teidän tuotteenne.

OTA YHTEYTTÄ – KOHDENNETAAN VIESTISI JUURI OIKEALLE YLEISÖLLE!

Virpi Åberg
Key Account Manager
+358 40 709 3137

Ota yhteyttä