Otavamedia OMAn töille Editgaalassa kaksi kunniamainintaa

Aikakausmedian Edit-kilpailun voittajat vuodelle 2016 julkistettiin Editgaalassa.

Pauligin Barista-lehti ”kahviin hurahtaneille ammattilaisille” ja Kelan sosiaalialan vaikuttajille ja päättäjille suunnattu Sosiaalivakuutus-lehti palkittiin Editgaalassa kunniamaininnalla.

Aikakauslehtikilpailu Editin vuoden 2016 voittajat julkistettiin Editgaalassa eilen torstaina 23.3.2017 Club Capitalissa Helsingissä. Toimituksellisten sarjojen shortlistalla oli mukana yhteensä kolme Otavamedia OMAn asiakastyötä. Otavamedia OMA on erikoistunut yritysten ja järjestöjen oman median suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Parhaasta ulkoasusta kilpaillut Kelan Sosiaalivakuutus sekä parhaan ammatti- ja järjestölehden tittelistä kilpaillut Pauligin Barista palkittiin molemmat kunniamaininnoilla. Baristan vuosi on ollut voitokas, sillä se palkittiin aiemmin parhaasta ulkoasusta vuoden 2016 Folio: Eddie & Ozzie Awards -kilpailussa New Yorkissa. Onnittelut Kelalle ja Pauligille kunniamaininnoista!

Paras juttu asiakaslehdessä -sarjan voitti Yhteishyvän ”Elämyksen metsästäjät” -juttu, joka on syntynyt SOK:n ja OMAn yhteistyönä.

Perusteluiden mukaan Elämyksen metsästäjät on ”hieno läpileikkaus ruokakulttuuriin erilaisten haastateltavien ja heidän elämystensä kautta. Monet näkökulmat aiheeseen sekä tekstin ja kuvien sopusointu avaavat lukijalle hyvin aiheen monitasoisuuden. Juttu herättää uudenlaista ruokakeskustelua. Korkeatasoiset kuvat tuovat myös itsenään vahvasti sisältöä aiheeseen.” Onnittelut Yhteishyvälle voitosta!

Lisäksi Otavamedialla riittää aihetta iloon laajemminkin, sillä Suomen Kuvalehden Vappu Kaarenoja valittiin Vuoden aikakauslehtitoimittajaksi. Hyvä Vappu!

Kaikkiin vuoden 2016 voittajiin ja perusteluihin voi tutustua Editkilpailun sivuilla.