Otavamedian yritysasiakkaiden verkkopalvelu on uudistunut

Tavoitteena on parantaa käyttäjäkokemusta ja palvella yritysasiakkaitamme uudistuneella sivustolla entistä paremmin.

Otavamedian yritysasiakkaille suunnattu verkkopalvelu on uudistunut!

Yrityksille.otavamedia.fi-verkkopalvelun uudistuksen tavoitteena oli ennen kaikkea parantaa käyttäjäkokemusta ja palvella yritysasiakkaitamme entistä paremmin. Verkkopalvelun uudistuksessa hyödynnettiin mm. aiemman verkkopalvelun käytöstä kertynyttä dataa sekä käyttäjätestejä.

Mainostajan ratkaisut -osiosta loydät runsaasti tietoa brändeistämme eli aikakauslehdistä, verkko- ja asiakasmedioista. Erilaiset kohdentamistavat löytyvät omasta osiostaan, mainonnan ratkaisuilla on kattava oma osio ja mainonnan vaikuttavuuden tutkiminen kuuluu itseoikeutetusti mukaan tähän kategoriaan.

Oman median ratkaisut -osio on tarkoitettu mm. yrityksille, jotka haluavat tehdä markkinoinnista pitkäjänteistä omaa viestintää. Oman median alta löydät tietoa strategisesta suunnittelusta sisällöntuotantoon ja sisältöjen markkinointiin.

Kun kaipaat esimerkkejä asiakkaillemme tehdyistä kampanjatoteutuksista, tutustu Caset-osioon. Blogit ja ajankohtaista -otsikon alle ilmestyy ajankohtaista sisältöä, uutisia ja julkaisuja esimerkiksi LinkedIn-kanavaltamme.

Tekniset tiedot ja hinnat -osio sisältää mainostajille tärkeitä tietoja mm. printin ja verkon ilmestymisaikatauluista, teemoista, aineisto-ohjeista ja hinnottelusta. Mukana on tietysti myyntiehdot, tietosuoja ja laskutusehdot.

Kaikki yhteyshenkilöt eli tutut Otavamedialaiset löydät osiosta Yhteys. Laskutustiedot, käyntiosoitteet ja vastaavat tiedot sijaitsevat heti sivun alussa.

Verkkopalvelua tullaan kehittämään jatkuvasti palautteen ja kävijädatan perusteella. Jos siis huomaat, että jokin tieto puuttuu, on epäselvästi esitetty tai tietoa on vaikea löytää, olethan ystävällinen ja annat meille palautetta osoitteeseen mediamarkkinointi@otavamedia.fi. Mielellään otamme vastaan myös positiivista palautetta, jos uudistus on ollut mielestäsi onnistunut.

Toivottavasti viihdyt sivustollamme!