Stella Kotipalvelut ja oma media: katso tallenne keskustelutuokiosta

Stella Kotipalvelut Oy:n markkinointiviestinnän- ja kuluttajapalveluiden johtaja Aarne Töllinen kävi tiistaina 11.12. Otavamedialla keskustelemassa mm. oman ja ostetun median tulevaisuudesta sekä Stellan ja Otavamedia OMAn kumppanuudesta. Katso tallenne alla.

Jotkut kumppanit sopivat toisilleen. Näin voi, hyvällä syyllä, todeta Otavamedian ja Stella Kotipalveluiden kumppanuudesta. Vuoden 2018 keväällä alkanut taival on poikinut jo kaksi onnistunutta videosarjakokonaisuutta, sekä niiden tueksi tehtyjä radiomainoksia. Jatkoa on luvassa heti keväällä 2019 uuden videokonseptin myötä, joka tarjoaa jälleen uutta sisältöä Stellan asiakaskohderyhmille.

On tullut aika pureutua kumppanuuteen syvemmin.

Stella Kotipalvelut Oy:n markkinointiviestinnän ja kuluttajapalveluiden johtaja Aarne Töllinen kävi viime viikolla Otavamedialla keskustelemassa mm. omasta ja ostetusta mediasta sekä Stellan ja Otavamedia OMAn kumppanuudesta.

Mihin suuntaan Töllinen uskoo oman median tekemisen kehittyvän? Kuinka oma media yhdistetään ostettuun mediaan ja miten siitä parhaassa tapauksessa irrotetaan myös ansaittua mediaa?

Muun muassa näistä asioista Aarne Töllisen kanssa vaihtaa ajatuksia Otavamedian kaupallinen tuottaja Harri-Pekka Pietikäinen. Hae kuppi kahvia ja katso video alta.

Stella Palvelut_yhteistyö Otavamedia Aarne Töllinen Harri-Pekka Pietikäinen

 

Lisätietoja:

Harri-Pekka Pietikäinen
Otavamedia OMA, liikkuvan kuvan kaupallinen tuottaja
harri-pekka.pietikainen@otava.fi
+358 45 132 3506