Mahtavia uutisia! Rallit.fi tulee Otavamedian myyntivalikoimaan

Moottorimieliset mainostajat huomio

Otavamedian vahvasti profiloivien medioiden tavoitettavuus kasvaa entisestään syyskuun alussa, kun Rallit.fi tulee osaksi myyntivalikoimaamme. Rallit.fi on Suomen suurin pelkästään ralliautoiluun keskittyvä uutissivusto, joka on vuodesta toiseen kasvattanut suosiotaan. Tervetuloa kyytiin!

Tätä on Rallit.fi

Rallit.fi on tarjonnut lukijoilleen kaikki ralliuutiset samassa osoitteessa vuodesta 2017. Rallit.fi uutisoi rallin MM-sarjasta unohtamatta muita kansainvälisiä kisoja ja kotimaista SM-sarjaa. Pääpaino on kuitenkin rallin MM-sarjassa, jonka osakilpailuista ympäri maailman Rallit.fi:n toimittajakaksikko raportoi kaikki tuoreimmat tapahtumat lukijoille ja rallifaneille.

Rallit.fi:n toimituksesta kerrotaan, että paikalla on oltu lähes jokaisessa rallin MM-sarjan osakilpailussa vuodesta 2018 lähtien. Väliin eivät jääneet edes koronavuodet – terveys ja turvallisuus huomioiden suomalaiset saivat tuoreet uutiset Rallit.fi:n kautta.

Tavoitteena 15 miljoonaa sivulatausta

Viime vuonna Rallit.fi:ssä tehtiin sivulatauksia yhteensä 13 miljoonaa (Google Analytics) ja tänä vuonna tavoitellaan nousua 15 miljoonaan sivulataukseen. Heinäkuussa 2023 sivulatauksia oli 1,74 miljoonaa ja eri kävijöitä (laitteita) oli 299 000. Tarjolla on siis paljon sopiville mainosnäytöille potentiaalista liikennettä!

Luotettava tietolähde rallifaneille

Rallit.fi tunnetaan jo suhteellisen hyvin rallifanien keskuudessa. Toimittajat seuraavat kuljettajien testejä penkalla rallikansan kanssa ja he tuntevatkin rallifanien puheenaiheet erinomaisesti. Ralliuutisten virta on monipuolista, uutiset välittyvät mm. push-viesteinä, eri some-kanavissa, podcasteissa ja videoilla. Tietysti löytyy niitäkin rallifaneja, joille Rallit.fi on täysin uusi juttu, mutta tähänkin on luvassa yhteistyön myötä parannusta.


Lainausmerkki
Yhteistyö Otavamedian kanssa tarkoittaa meille sitä, että pystymme jatkossa tavoittamaan vieläkin suuremman yleisön ja levittämään ralliautoilun ilosanomaa. Lajin huipulla on loistavia suomalaistähtiä ja -persoonia, jotka suomalaiset fanit ovat ottaneet omikseen. Rallit.fi on aina tapahtumien keskipisteessä, minkä ansiosta voimme raportoida tapahtumista ja kuumista puheenaiheista nopeasti ja samalla myös laadukkaasti.
Toni Heinonen, Rallit.fi päätoimittaja


Tonin kanssa on helppo olla samaa mieltä, rallikansa hyötyy yhteistyöstä. Otavamedian Tomi Takanen kommentoi uutta kumppanuutta näin:

Lainausmerkki
Otamme Rallit.fi:n ilolla osaksi tarjoomaamme ja tuomme sinne monipuoliset mainosratkaisumme display-ja videomainonnan sekä natiivin osalta. Myös sisällön osalta Rallit.fi vahvistaa Otavamedian kokonaisuutta, kun puhutaan sisällöistä, jotka perustuvat kuluttajan kiinnostukseen eri aihealueista.

Kohta mennään!

Parhaillaan valmistelemme mainonnanhallintaa ja muita taustajärjestelmiä, mutta palveluun nykyisellään pääsee tutustumaan vaikka heti osoitteessa rallit.fi. Sivuston mainospaikkoja voi tiedustella jo nyt, niin pääset kärkipaikoille heti syyskuun alussa mediamyynnin siirtyessä Otavamedian varikkotiimille.

Kysy lisää näkyvyydestä Rallit.fi-sivustolla

Jukka Pulkkinen
Head of Ad Operations, Insight and Marketing
+358 50 390 4851

Ota yhteyttä