Tiedätkö, kenelle kohdennat mainontaasi?

Me Otavamedialla tiedämme. Esimerkiksi Kotikokeille. Eräilijöille. Muotifaneille. Remonttireiskoille. Golfareille. Hyvinvoinnista huolehtijoille. Viihde-elektroniikan suurkuluttajille. Moottorimielisille. Matkailijoille. Kotoilijoille.

Meidän kauttamme tavoitat aihepiiristään intohimoisesti kiinnostuneet ihmiset. Miksi? Koska teemme laadukkaita sisältöjä juuri heille, emme yleistä uutisvirtaa kaikille.

Ja meillä maksat vain haluamastasi kohderyhmästä, myös printissä. Saat siis muut sisältösi huomanneet kaupan päälle! Pyydä tarjous tehokkaasta ja monikanavaisesta kampanjasta, joka tavoittaa haluamasi yleisön eli heimon.

Tällä sivulla esittelemme kuusi otavamedialaista, jotka oman työroolinsa ulkopuolella syttyvät hyvin erilaisista asioista. Samalla näet, miten me juuri heidän heimoaan kohderyhmäpaketeilla tavoitamme. Paljon muitakin heimoja on, katso listaus täältä.

Hyvinvoinnista huolehtijat

Meidän B2B-markkinoinnin Leena on myös hyvinvointiin hurahtanut kasvissyöjä. Leena rakastaa joogaa, tanssia, avantouintia, kuntonyrkkeilyä, bodycombatia ja meditointia.

Leenan ja

yli 520 000 hyvinvoinnista kiinnostunutta

tavoitat Otavamedian kohderyhmäpaketilla.

Moottorimieliset

Meidän Golfpisteen Atte on myös vauhtihirmu, joka viihtyy vapaalla moottoripyörän selässä. Toki kaikki nelipyöräiset ja tyylikkäät kulkupelit saavat adrenaliinin yhtä lailla jylläämään.

Aten ja

yli 420 000 moottorimielistä

tavoitat Otavamedian kohderyhmäpaketilla.

Kauneudenhoito- ja muotifanit

Meidän Mediamyynnin Virpi on myös kauneudenhoidon ja upeiden muotiluomusten fani. Virpi panostaa laadukkaisiin tuotteisiin ja asusteisiin. Arkeen luksusta tuovat kauneushoitolakäynnit ja uutuuksien testaaminen.

Virpin ja

yli 420 000 kauneudenhoito- ja muotifania

tavoitat Otavamedian kohderyhmäpaketilla.

Matkailijat

Meidän Mainosratkaisujen Jukka on myös ahkera matkailija. Jukka viihtyy niin golfkentillä, laskettelurinteissä, kaupunkilomilla kuin auringossa. Seuraava matka on aina kalenterissa.

Jukan ja

yli 310 000 matkailijaa

tavoitat Otavamedian kohderyhmäpaketilla.

Kotoilijat

Meidän Mediamyynnin Sini on myös pastellivärejä rakastava kotoilija. Omaa kotia on aina kiva piristää kukilla, sisustusesineillä ja tekstiileillä. Kauniissa ja siistissä kodissa on ihana rentoutua!

Sinin ja

yli 475 000 kotoilijaa

tavoitat Otavamedian kohderyhmäpaketilla.

Tekniikka- ja peli-intoilijat

Meidän AdOpsin Joonas on myös viihde-elektroniikan suurkuluttaja ja pelaaja. Kaikki uudet pelit, puhelimet, tietokoneet ja leffat kiehtovat Joonasta, joten ruudut lohkaisevat valtaosan vapaa-ajasta.

Joonaksen ja

yli 380 000 tekniikka- ja peli-intoilijaa

tavoitat Otavamedian kohderyhmäpaketilla.

Heimoja löytyy monta, tässä niistä muutamia

Aina on myös mahdollista kohdentaa kampanja sinulle räätälöidylle yleisölle.

Muista, että maksat vain haluamastasi kohderyhmästä

Muut silmäparit saat kampanjaasi kaupan päälle, myös printissä. Siksi Kohderyhmäpaketti on mainostajalle edullinen, tehokas ja helppo ostaa.

  1. Valitse kohderyhmäsi
  2. Kerro yhteystietosi
  3. Me teemme sinulle tarjouksen

Pyydä tarjous tästä:

Kohderyhmäpaketti

Kerron mielelläni lisää

Jani Koivunen
Asiakkuusjohtaja
040 514 1671

Ota yhteyttä