Ei massoja, vaan merkityksellisyyttä

Otavamedia tunnetaan parhaiten laadukkaista sisällöistään, jotka palvelevat erinomaisesti tietyistä aihepiireistä kiinnostuneita ihmisiä. Me olemme yhdistäneet samankaltaisista aiheista kiinnostuneet omanlaisiksi yleisöiksi, heimoiksi. Ei kaikkea kaikille, vaan merkityksellisiä sisältöjä omanlaisille. Heimojen kautta tavoitat intohimoiset yleisöt, kuten kotikokit, eräilijät, viherpeukalot, golfarit ja lapsiperheet.

Meiltä Otavamedialta löytyy koko joukko rohkeita ja omanlaisia ihmisiä, jotka työroolinsa ulkopuolella syttyvät hyvin erilaisista asioista. Tervetuloa tutustumaan Sannaan, Nikoon, Anttiin, Robertiin ja Jariin!

Sisällysluettelo

Sanna Mansikkamäki

Kotilieden Food Manager Sanna Mansikkamäki on paitsi tuottelias kirjailija ja toimittaja, myös ahkera viherpeukalo.

”Olen intohimoinen mökkeilijä. Mökki on siis ihka oikea mökkimökki. Kesäkaudella viihdyn mökillä rennosti saunan lämmityksen parissa, puutarhaa hoitaen ja hyötykasveja kasvattaen. Vanha torppa vaatii koko ajan jotain tuunausta, eli maalailen ja nikkaroin sekä sisustan siellä koko ajan.”

Niko Vahtera​

Otavamedian mediamyynnin Key account manager Niko Vahtera on intohimoinen kalastaja sekä golfari ja urheilumies.

”Kalastus tuo loistavaa vastapainoa arkeen, rauhallisesti virtaava joki tai kevyesti liplattava järven pinta rauhoittaa kummasti. Hyvät eväät ja mahdollisuus saaliiseen vie miehen tien vesien ääreen kerta toisensa jälkeen.”

Jari Koskelo​

Otavamedian mediamyynnin Key account manager Jari Koskelo on erinomainen kotikokki ja italialaisen ruoan ystävä. Leipominen sen sijaan ei ole niin lähellä sydäntä.

”Tykkään ylipäänsä ruoanlaitosta. Liha, kala, grilli, savustus – kaikki toimii. Eniten viehättää kuitenkin italialaisen keittiön yksinkertaisuus ja konstailemattomat maut.”

Robert Koistinen​

Vannoutunut golfari​ Robert Koistinen ryhtyi TM:n testikuljettajaksi, kun tie Formula ykkösiä kohti katkesi. Sen myötä vastuulle on tullut myös koeajoja ja autovertailuja. Robben voivat tarkkasilmäiset nähdä satunnaisesti nopeampienkin autojen ratissa.​

”Golfin ehdoton suola piilee sen vaikeudessa. Onnistumisen ja epäonnistumisen raja on ohut. Onnistuminen tuo iloa, epäonnistuminen itkua.”

Antti Jantunen​

Golfpisteen kaupallinen tuottaja Antti Jantunen on vauhdikkaan pienen pojan isä.

”Nautin suunnattomasti yhteisistä hetkistä poikani kanssa. Nykyään ei ole itsestään selvää, että on oikeasti läsnä. Kysyn usein kysymyksen ”Mitä sinä haluaisit tänään tehdä?”. Tämän jälkeen toteutamme pikkumiehen suunnitelmia.”

Heimoja löytyy monta, tässä niistä suosituimmat

Hyvinvoinnista huolehtijat, moottorimieliset, eräilijät ja ulkoilijat, kotikokit ja jauhopeukalot. Fashionistat ja kauneudenhoitofanit, lapsiperheet, kotoilijat ja remonttireiskat. Päättäjät, golfarit, tekniikka- ja peli-intoilijat.

Heistä ja sinun brändisi omasta heimosta löytyy intohimoinen yleisö, joka haluaa kuulla sinusta.

Kerron mielelläni lisää Otavamedian yleisöistä

Jani Koivunen
Asiakkuusjohtaja
040 514 1671

Ota yhteyttä

…koska laatu on tähdellisempää kuin koskaan