Grilli kuumaksi Kotilieden kanssa

Kotiliesi.fi:n menestysosiot Unelmien joulu, Ihana puutarha ja Paras pääsiäinen saavat jatkoa. 28.4. avattiin Kotilieden Grilli kuumaksi -teemaosio, josta löytyvät herkulliset grillausreseptit, vinkit ja ideat.

Poikkeuksellisina aikoina ihminen saa lohtua tutuista ja turvallisista asioista. Aikana, jolloin moni asia on peruttu, kotipihalla grillaus kuuluu sallittujen puuhien parhaimmistoon. Kun ilmat sallivat, suomalainen siirtyy kotoisten seinien sisältä omalle pihalle tai parvekkeelle, kokkaamaan ja syömään ulkona oman perheen kanssa.

Grilliruokia moneen makuun

Voiko vesimelonia grillata? Miten ribsit grillataan? Miten grilliruoka maustetaan? Vastauksia näihin ja lukuisiin muihin grillaajia askarruttavin kysymyksiin löydät Kotiliesi.fi:n Grilli kuumaksi -osiosta.

Kotilieden Grilli kuumaksi -teemaosio auttaa, grillaat sitten lihaa, kalaa, kanaa, kasviksia tai jälkiruokia. Herkullinen kuvamaailma saa veden herahtamaan kielelle ja sytyttämään grillin. Uusi grillaus teema kokoaa suomalaisen grillikansan tutkimaan Kotilieden parhaita grillausvinkkejä ja -reseptejä.

Grilli kuumaksi on tuotettu yhteistyössä Kotilieden toimituksen, Digitiimin ja Kiihdyttämön kanssa.

Helmikuussa 2020 Kotiliesi.fi:ssä oli yli 1,6 miljoonaa yksittäistä kävijää, ja viimeisimmässä mittauksessa (FIAM) Kotiliesi.fi jätti taakseen muut suomalaiset kodin aihepiireihin keskittyvät palvelut.

Mainostaja, onko sinunkin tavoitteesi auttaa nyt suomalaisia?

Kotilieden suositut teemaosiot kokoavat yhteen juuri siitä aihepiiristä kiinnostuneet kävijät. Teemaosiot ovat mainostajalle mainio tapa kohdentaa viestinsä juuri oikealle yleisölle.

Haluatko tavoittaa tänä keväänä esimerkiksi perheet, jotka keskittyvät nyt kotipihalla grillaamiseen ja ulkona kokkaamiseen?  Kaipaako tuotteesi näkyvyyttä sisältöjen keskellä, jotka tukevat sinun viestiäsi?

Kotilieden teemosioiden, kuten esimerkiksi Grilli kuumaksi, erikoismainosratkaisut tarjoavat mainostajalle erilaisia mahdollisuuksia näkyä laatusisältöjen keskellä.

OTA YHTEYTTÄ – KOHDENNETAAN VIESTISI JUURI OIKEALLE YLEISÖLLE!

Virpi Åberg
Key Account Manager
+358 40 709 3137

Ota yhteyttä