Kokkaa yhdessä Kotilieden ruokatoimittajan kanssa! Sannan liedellä -Facebook LIVE alkaa

Kotilieden Food Manager, vuoden 2019 lifestyle-toimittajaksi valittu ruokatoimittaja ja keittokirjailija, Sanna Mansikkamäki aloittaa Facebook LIVE-lähetykset, joissa kokataan ja puhutaan ruoasta. Sannan liedellä - ensimmäisen sarjan lähetyksessä tehdään helppoja ruokia, jotka onnistuvat kaikilta.

Kokkaa yhdessä Sannan kanssa

Työkaverit ja ystävät ovat kyselleet Sannalta jo pitkään päivittäisiä ruokavinkkejä selvitäkseen poikkeusolojen aiheuttaman lisääntyneen ruoanlaiton haasteista. Avuntarve on suuri, ja siitä syntyi idea Sannan liedellä -lähetyksiin. Sanna päätti jakaa Kotilieden ruokaryhmäläisille herkullisia vinkkejä LIVE-lähetyksessä, jonka tarkoituksena on innostaa ja inspiroida ruoanlaittoon.

”Livelähetys tuo oman jännityksensä ruoanlaittoon, koska sen aikana voi tapahtua mitä vain. Toivottavasti voin antaa mahdollisimman monelle uusia ideoita kokkaukseen kotikeittiössä. Tästä tulee hauskaan, nähdään livelähetyksissä”, Sanna Mansikkamäki sanoo.

Sannan liedellä keskittyy kahdessa ensimmäisessä sarjassa yhden pellin taktiikkaan. Yhden pellin ruoat toimivat erityisesti silloin, kun kiire painaa ja ruoan pitäisi olla hetkessä valmista. Yhden pellin taktiikalla on helppo tehdä ruokaa isommallekin perheelle.

Liity mukaan Kotilieden ruokaryhmään Facebookissa

Yleisö voi osallistua Sannan liedellä -lähetykseen Facebook-sivuilla Kotilieden ruokaryhmässä. Sen löydät kirjoittamalla Facebookin hakukenttään Kotilieden ruokaryhmä. Yli 4 000 jäsenen ryhmässä kohtaavat kaikki intohimoiset ruoanlaittajat ja leipojat. Ryhmässä jaetaan vinkkejä, suosikkireseptejä ja innostetaan toisia. Tervetuloa mukaan!

Sanna vinkkaa Kotilieden ruokaryhmässä pari päivää ennen lähetystä tarvittavista aineksista, jotta yhdessä kokkaaminen sujuu jouhevasti. Sannalta voi myös kysyä vinkkejä ryhmässä ja toivoa kokattavia ruokia. Sannan liedellä -lähetykset ja reseptit taltioidaan ja julkaistaan myös osoitteessa Kotiliesi.fi.

Sannan liedellä Facebook- LIVE alkaa 30.4. klo 16.30 Kotilieden ruokaryhmässä. Lähetyksen aikana katsoja voi kommentoida lähetystä ja lähettää kysymyksiä. Sanna vastailee niihin lähetyksen aikana tai sen jälkeen.

#sannanliedella #yhdenpellintaktiikka #kotiliesiruoka

Yhteyshenkilöt kumppanuuksiin liittyen

Maarit Nykänen, Otavamedia, Natiivi-ratkaisut 040 717 1726, maarit.nykanen@otava.fi
Leena Kalliokoski, Otavamedia, Kiihdyttämö 050 366 9154, leena.kalliokoski@otava.fi